Merve_asel lutfen boyle sabir tasi, ruj vs kullanmayin. Sadece cocugunuzla konusun, artik memelerin gorevi bitiyor, sen buyudun, memeler senin buyumene yardimci olmak icin sut verdiler ama artik dinlemeleri gerekiyor. Bu senin icin uzucu ve zor biliyorum, seni anliyorum ve ben de senin gibi biraz zorlaniyor ve üzülüyorum ama beraber bunun ustesinden gelecegiz seklinde kisa cumlelerle açıklayın. Cocuklarla konusmak cok onemli. Bu sure zarfinda sip diye kesmeyin meme emme surecini gunden gune sinirlandirin. Mesala cocuk gun boyu emiyorsa gunde 3 kez sabah ogle aksam seklinde verin ve cocugunuza suan memeye sut gelmedi gelince sana haber verecegim deyin ve mutlaka saati gelince sut geldi emebilirsin diyin ki sozlerinizin dogrulugunu bilsin. Tabi ki basta aglayacaktir ama sizin sözünüzde durdugunuzu gorurse bu onun icin guven arz eder. Zaten siz boyle yaparsaniz cocugunuzun da emmemeye basladigini goreceksiniz. 2 gun vermeyip 3. Gun verirseniz anlattiginiz sekilde tamam cok aglarsam meme geliyor seklinde algiladigi icin o da sizin sınırlarinizi deniyor.