Bu arada ben bir iki uyku eğitmenine bilgilendirme sordum merak edenler için içime sinen bir tane örnek bir uyku eğitim ücretini paylaşırım . Tamamen bilgilendirme amacı olsun benim gibi hiç konuyla alakası olmayan arkadaşlar için.
((Merhaba,
Bebeğiniz 5 - 60 ay aralığında ise rahatlıkla uyku eğitimi verebiliriz. Ayrı oda gerekmemekle beraber, kendine ait 4 tarafı kapalı, sallanmayan bir yatağının olması yeterli.
Uyku eğitimimizdeki kurallara ve uyku programına %100 uyduğunuzda, bebeğiniz 3 gün içinde desteksiz uyumaya başlayacaktır. Tam düzeniniz 2-3 hafta içinde oturmaya başlayacaktır.
**
app ile uyku eğitimi 1000 TL
Uygulama + 10 gün iletişim 5000 TL
3 Gün Kameralı Eğitim 10000 TL
Evde Eğitim 22000-40000 TL
(Tüm Türkiye ve Yurtdışı evde bire bir eğitim verilmektedir.)
Uyguladığım yöntemde bebeği asla yalnız bırakmadığımızı, gece uyandığında koşarak gittiğimizi, uyumadan odasından ayrılmadığımızı ve eğitimin ilk 7 günü uyuturken dokunup okşayıp sevebildiğimizi hatırlatmak isterim. Bununla birlikte bebeğin odasını ayırmak ve emzirmeyi kesmek zorunda değiliz.))
Gibi gibi örnek olsun diye paylaştım. Yani ciddi ciddi böyle bir alanda çoğu aile için yüksek denilebilecek danışmanlık icreti de alınıyor. Hal böyle olunca uyku eğitimi acaba bir popülarite bir insta tayfa furyası mı dedirtiyor .🙄