parla__ Bebeğimin fotoğrafını cıkarttırmak istiyorum. İnternetten denediginiz güvenilir ,kaliteli fotoğraf çıkaran siteler var mii😊
kelebegiminannesiyim parla__ biz kendimiz çıkarıyoruz. Hatta; Nişan Nikah Kına Düğün Kızımın haatane çekimi Aylık çekimleri Doğum günü Kendim çıkarttım
Prens_Prenses_Annesi_ parla__ ben istagram da Resimli Magnet diye bir yer oradan kızımın fotosunu 100 tanesini 40 tle çıkartmıştım Çok güzel daha da geliştirmiş şimdi sitesini
Arelmommy magnet istiyorsanız fotomagnet4k sayfası var instagram da kuzenim ordan çıkarmıştı çok memnun
parla__ Arelmommy Arelmommy çektiğim fotoğraflarını albüm için çıkartmayı düşünüyorum. Ama magnete de bakarım. Çok tesekkurler
Sunismyson parla__ Migros 3-5 M olan şubelerinde fotomatikler var. Tanesi 7 liraydı en son şuan fiyatını bilmiyorum. Çok kaliteli baskılar alabilirsiniz. İnternet olarak da momeprint en kaliteli baskı veren site. Biraz pahalı fakat kalitesi kendini belli ediyor tavsiye ederim.
sarmaliklahana parla__ 3 senedir. Toplu senelik fotoğraf cıkarttırıyorum. Daha yeni verdim hatta 300 adet 😄 glmsynckyrm instagram sayfası 🤌🤌🤌🤌
gokceege parla__ instegramda resimli magnet var oradan çıkarttım ama uygulamasını indirip oradan söylerseniz daha indirimli geliyor 🫶🏻