clearqueen Minigim38 seri bilemicem eşim işyerinde kullaniyo ıslak kuru kendini temizleyebilen ve cok memnun
Minigim38 Kitsu xbebegimx Eltim 1sene olacak almıştı dün denedim ultimate 7 çekimi yok gibi biseydi halıları ince sürekli toplaniyordu acaba modunu mu yanlış kullanıyor bilemedim ama katlanması vs çok güzel
Minigim38 asaf03 Philips sipariş verdik biraz önce inşallah iyidir benim büyük süpürgem Philips Maraton çok memnunum ama dik de karar kalmıştım
Kitsu İki yıldır Bosch kullanıyorum. Bataryası dışarıda ve değiştirmesi kolay yedeklemesi kolay diye tercih etmiştim. Her gün kullanmama rağmen çekim gücünde düşme olmadı çok memnunum. Hatta makinayı ben yere düşürüp duruyorum ama hala sağlam
Minigim38 MademoiselleZengin55 hayırlı olsun ❤️hangisinden aldınız acaba bizde Philips sipariş verdik
JuliJuli06 Minigim38 bosch serie 7 kullaniyorum cok cok memnunum cekim gucu falanda cok iyi hatta diger elektrikli supurgemle ben evi supurmuyormustum resmen. Annemde de boschun 8 i var o da cok guzel zaten annemde gorup 7sini almistim fiyatindan dolayi
Minigim38 JuliJuli06 bosch çok sevdim katlanır olması vs çok kullanışlı bu yüzden almak istedim ama eltim almıştı 1 sene olacak nedense pek çekmiyor gibi halıları ince kesme halı gibi toplanıyor sizde de böyle oluyor mu
JuliJuli06 Minigim38 yok toplanmiyor kesme halimda var normal yun halimda var ikisinide cok guzel cekiyor hatta kesme halilari jilet gibi cekiyor benim antre halim kesme simdiye kadar supurememisim kablolularla