bisusbe_ Çocukluğunuzda yaşamak istediğiniz hayata ne kadar yaklaştiniz. Hangi hayallerinizi gerçekleştirdiniz hangiler rafta duruyor❔
JuliJuli06 bisusbe_ suan cocugumla ne yasiyorum bilmiyorum kaos uyku sorunlari dis yeni gelen guncellemeleri vs hayaller tarafina gecemedik henuz ama var iste hayallerimiz en azindan beraber sinemaya gitmek aktivitelerden birlikte keyif almak falan o moda gecene kadar hayal olarak kalcak bende (suan15 aylik)
shiningmother34 bisusbe_ çocukken her klasik kız gibi mutlu bir yuvam çocuklarım sadık bir eş güzel bi meslek istediğim model araba ve bahçeli bir ev hayalim vardı. Şuan ise sadık eşim ve bir oğlum benim olmasa kira olsa bile mutlu bi yuvam var ❣️ araba ve meslek ise malesef🥹 inşallah diyelim
maygirl bisusbe_ hayallerimin coğunu yasadım bekarken..ewliliktede yaşıyorum.sadece yaşamak istediğim şehir bulundugum yer değil okadar..bu saatten sonra daha güzel hayallerim kızımla birlikte yaşayacaklarımız içindir🙏❣️
bisusbe_ uykusuzanne__ benim kaderim çok nevi şahsına münhasır 😁 umarım benzemiyordur ya zar zor hayatta kalmaya çalışıyorum
PdEsila JuliJuli06 benimde hayalim eşim ve bebeğimle sinemaya gitmek, oyun oynamak, kahve içmek, parkta düşünce anne diye yanıma koşması kucağımda sakinleşmesi😊
Tusa_ bisusbe_ benim hayalim hep bir bebeğim olsundu oda oldu bundan sonra düşünücem çocuğumla hayallerimi hiç düşünmemiştim
forumgurmesi Ben çocukken hep bahçıvan olmak isterdim, büyüdüm evlendim çiftçi eşi oldum. Tarla,bağ,bahçe içinde yaşıyorum.😅
hepyerdeyizz forumgurmesi isteğin güzelmiş🤣🤣 çok istemedim ama köyde oturup yarı ciftcilik yapan koca buldum djdjd 🤣🤣(kocamı istemedim değil ciftciligi dusunmedim hiç ) ama şükür Memnunum evimiz Temha yerde tarla bağ bahçe ndjd