annecrn Gmzomr geceleri de mi ? Hangi mama bu? Ben suan bebelac gold nutrikonfor kullaniyorum 90cc icin bile gunde 6-7 biberon dio
Gmzomr annecrn canım ben 1 hafta kadar önce 100 cc veriyodum doktora götürdüğümde 3 günde kakasını yaptığını söyledim mama miktarını arttır aç kaldığı içindir dedi bende bi haftadır öyle yapıyorum bakalım geceleri öyle değil canım gece uyanmadan 6 7 saat uyuyo
Minikpofuduk annecrn Gmzomr annecrn bebişleriniz kac gunluk kızlar bende mama veriyordum doktor bana 2 saatte bir 40vs 50cc vermemi soylemisti sütüm yetmezse diye
annecrn Gmzomr 6-7 saat ac mi kaliyor sizin bebisiniz buyuk sanirim ozaman. Benim ki daha 1.5 aylik okadar uzun sure uyumasina izin veremem ki😔
ElifKaratas annecrn bizde 55 günlüğüz geceleri bende uyandırmıyorum uykusunu bölmüyorum o nezaman ağlayıp uyanırsa emziriyorum doktorum bana 40ından sonra geceleri uyandırma demişti . Gündüz uykuları Yok zaten gece bari uyusun diye ellemiyorm canm bende
Elamm annecrn benimkide 1,5 aylık geceleri hiç uyanmıyor 12-1 gibi yatıyor beb uyandırmasam sabaha kadar uyuycak napcam bilmiyorum uyandırmıyım diyorum içim el vermiyor 🤷🏼♀️
Selelay Gmzomr benimki mümkün değil bitiremez o kadar🤷🏼♀️ Maşallah sizinki çok güzel besleniyormuş, kaç günlük kaç kilo acaba?
Gmzomr Selelay 3445 ile hastaneden çıkış yaptık biz 1. Ay kontrolde 4100 gramdı az dedi doktor mamayı arttırmam gerektiğini söyledi 42. Gün hastaneye gittik kilosu 4840 geldi 12 günde 1 ayda aldığı kiloyu aldı
Rmrm annecrn bu aydaki bebekler maksimum 3 saati geçmeyecek şekilde beslenmelidirler demişti doktorum
Selelay annecrn ben hipp kullanıyorum , onda günde 5 kere 170 cc yazıyor benim bebiş günde 10 kere besleniyor hala, acaba beslenme aralığını artırıp mamayı da mı artırmam gerekiyor bilmiyorum ki🤷🏼♀️
annecrn Selelay gunde bes biberon yaziyor ise 170cc icin sizin bebis de on kereyse siz 85cc vereceksiniz on biberon icin iki bucuk saatte bir oluyor orda
annecrn Gmzomr evet sariligi yoksa uyusun bende oyle isterdim ama saglik ocaginda ebe uc saati asla gecmesin suan cok ufak dedi
Selelay Gmzomr maşallah kilosu da çok güzelmiş sağlıkla büyüsün kuzunuz🙏💖 bizim minnak hala az az sık sık emiyor 🙈
Gmzomr Selelay Her bebek farklıdır canım senin bebeğinde böyle mutlu demek ki 😊 sağlıklı sihatlı olsunlarda ne kilosu önemli nede boyu 😊
Sgmzseda Bebekten bebeğe değişio günlük alım bence benim kızım 4 ay 6 günlük mesela bazen iki saatte bi 100 cc bazen 5 Saatte 100 cc yediği oluo 120 yediği çok nadir
annecrn Minikpofuduk benim 45 gunluk bebegim doktorum 90cc anca dedi o yuzden simdi iki saatte bir 45 cc vericem
Gmzomr Minikpofuduk 45 günlük canım benim bebeğim malesef benim sütüm çok az gün içinde emzirmeye çalışıyorum ama emdikten sonra bile 125 cc içiyo
Zeydbus annecrn bende uyandırmadım şahsen gece uyuduğu kadar uyudu şuan 2 ay 12 günlük ve gece yedikten sonra bazen 6 saate bazen 5 saat uyuyor değişiyor :/ bencede ellememek lazım siper türlü uykusu bölünüyor husursuz oluyor :) acıkınca uyanıyor kendisi :)