haniball Sağlık ocağında verilen D vitamini damlalar uykusuzluğa gaz problemlerine neden olur mu? Arti ve eksi yönleri neler?? Tecrübelerinizi merak ediyorum 💫
Dolores haniball sağlık ocağından verilen damlayı kullanan kimseyi görmedim. İçeriği temiz değil diyorlar. Ocean kullandık biz hep…
pogacayanaginannesi haniball evet sağlık ocağının verdiği çok fena uykusuzluğa neden oluyor iki gün kullandım perişan olduk uyuyamıyordu çocuk mayış mayiştı onu kullanmayı bıraktım eczaneden ocean aldım çok memnunum
14032 haniball uykusuzluk ,huzursuzluk ,gaz gibi birçok zararı var ve parapen içeriyor içerik olarak temiz değil biz kullanmıyoruz
haniball pogacayanaginannesi ben emjn olamiyorum daha yeniyiz uyaninca zor daliyor belkide sebebi budur 🌸
masterchefiniz arasbek kan damlası olarak ne kullandınız . Ben d vitamini ocean kullanıyorum ama kan damlaso sağlık ocağının verdiği çocuk uyumuyor ya direniuor direniyor çok kötüyüm
Gizmokzilla haniball genel olarak d vitamini sabah uyandığında verilse daha iyi olur evet uykuyu engelliyor ileri saatlerde uyku saatlerinde vermeseniz iyi olur. Ve devletinkinin içeriği temiz değil daha temiz markalar var onları alma imkanınız varsa bence onları kullanın💐
beequeen haniball doktor içeriğinde şeker olduğu için ocean aldırdı bize Ama d vitamini zaten uykusuzluk yapabildiği için öğleden önce verilmesi tavsiye ediliyor