LezizeNine cLearQueen ÖRÜMCEK OptimusPrime Nefesim daralacagı alanlara giremem. Yüzümü örtemem mesela hiç ekimkizi_ böcekk TulayGeriDon su. Deniz havuz. yirmiikikasim23 klostrofobi var bende asansor benim icin zulum [silindi] deniz, yükseklik, her türlü haşerat, kapalı alan. Bu günlere zor geldim 😂 [silindi] ucan hersey😅 Bunların hepsinin bende olması ve sürüngen her şey 😱🤣
TulayGeriDon cLearQueen hayır. Yıllardır gitmiyorum. Geçen sene gittim. Eşimin ve arkadaşların israriyla birkaç dakikalık havuza girdim çıktım. Arkadaşın 8 yaşındaki oğlundan cesaret alarak🙈
[silindi] cLearQueen ÖRÜMCEK Araknofobi 🕸 bendede var Ve asiri derecede kopek fobim var Ve birde Uçan birsey yakinimdan gecse yada tenime degse aklimi kaybederim kus kelebek cekirge ucan hersey😅
cLearQueen kahvepres yaaa yakın arkadasm da oyle.😄 disarda cay bahcesinde otururken masanın altına kedi geldi cığlık atti resmen 🤣🤣🤣
[silindi] cLearQueen butun kopek cinslerinden buyuk kucuk farketmez pesimden kossa yakinimdan gecse aklimi kaybedecek kadar cok korkuyorum 🤭
kahvepres cLearQueen ahh kesinlikle yaşayan bilir bu korkuyu bu yüzden dışarı oturunca gözüm hep ayağmda oluyor bazen cok tepki veriyorum eşim kızıyor elimde değil desemde anlamıyor
yesilisevdogayikoru Tırtıl,kurtçuk görünce bile migdem bulanıyor tiksiniyorum her seyinden , küçükken ağaçtan içime düşmüştü yaprak sanıp almıştım elime yumuşacık olunca çığlık çığlığa kaldım 😫🤮🤢
yesilisevdogayikoru cLearQueen bu daha ne ki bunun öncesi de var kendiliginden çıktı ben kactikca her yerde karşıma çıkıyor ,yılanı bile seviyorum ama bu işkence resmen
[silindi] cLearQueen oglum 9 yasinda ve oda ayni benim gibi kopek fobisi var o demez agdgdh ama kizim suan kucuk ilerde derse evlenince kocanin evine alirsin derim 🤣
Elvinemine cLearQueen kurbağa 🐸 .inanamazsiniz ismini bile duyunca tiksiniyorum .cocukken kötü bir cocuk vardi mahallede .kurbaga yazik golde yuzuyordu .kurbagani tutdu yalvarmamiza ragmen .kurbagayi ustunuze atarim falan diye bizi korkuttu .ve yazik kurbagani canli canli tasla oldurdu ..arkadasimizin uzerine atdi .hic aklimdan cikmiyor .onun için de kurbağa gorunce tiksiniyorum
cLearQueen Elvinemine inanırımmmmm…. kulaklari cınlasın cooook yakın arkadasımın da kurbagaya fobisi var 😆😆 adını bile duyunca hatta imâ edince bile cok kötü oluyo 😅