Serpil51 Şu an hazırda bu mavi renkte buna benzer bir takım var eşimin abisi evlenmeden önce almış ama evlenince farklı bir şey aldılar bu da boşta kaldı biz alalım diyoruz çünkü kaliteli ve rahat olduğunu düşünüyoruz tek sıkıntısı rengi. Benim istediğim masa ünite sehba vs. Bu renkte olacak Koltukların ayakları değişecek veya boyancak Sizce koltukların kumaşını değiştirmeli miyiz Yoksa böyle kalsın mı tabi ki tercihim bu renk değil ama kumaşı da güzel orjinalini hiç bozmasak mı Ne yapmak gerekiyor ben karar veremedim
hira0502 Serpil51 koltuklarin kumaşı değiştir bence canım model olarak güzeller ama rengi baya eski bı renk. Diğer ürünler çok güzel
gg3848 Serpil51 eğer ayaklarını beğendiğiniz masa tonlarında değiştirirseniz ve bej tonlarında kaplatırsanız güzel olur ama bu şekilde şık durmaz
Babakaderimizbuymus Serpil51 yani aşırı uyumsuz koltuğa bej rengi krem rengi gider böyle masa alacaksanız Kumaşı ne
filizmom Serpil51 bence de kumaşı değiştirin bej krem Ekru güzel olur gibi mavi çok alakasız duracak seçtiklerinizle