beriiiiil sukran21 8 ay 10 günlükken çıkmıştı ama 15 gün öncesinde falan net belirti vermeye başladı. Diğer dişinde 1.5 ay öncesinden belirtileri fazlaydı. Bebişten bebişe dişten dişe değişiyor
1tosbikinannesiyim Elvinemine ayyy benim ki de aynı etin altında ama doktor hemen gelmez dedi acaba tam görmedi mi
Elvinemine 1tosbikinannesiyim bizede doktor daha var deei .kizim koymuyorki agzini acip bakayim .bu resimide zorla cekdim . bideki bebegin disi ne kadar gec cikarsa o kadar zihnili oluyor diyolar vallahi🫠😅
mizgin5656 sukran21 benim kziim 1 yaşında ama 5 aylıkken başladı diş çıkarma belirtileri daha yeni bı diş çıktı
sukran21 Elvinemine Bende ne kadar geç çıkarsa o kadar taş kafalı oluyor diye duymuştum 😂 herkes birşey söylüyor
1tosbikinannesiyim Elvinemine her bebeğin gelişimi farklıdır ☺️ bence doktorlar 5. Aydan 6 dan sonra çıkan dişi erken ya da geç görmüyordur
beyazzkuguu sukran21 patladıktan sonra rahatlatıyor ama arkasından yenisi geliyor gece uykularımız na nay 10 kere kalkılır mı kalkıyoruz