Birprensesannesiii3850 sukran21 6. Aydan itibaren huysuzlandigi zamanlari dise bagladik 10 ayda falan surekli eli agzindaydi seli akiyordu ishal kusma vs yasadik 10 gun boyunca dise bagladi doktorlar en son 14 aylik olunca patladi
Ayseee12_ karbeyazm bizde 8 ay 26 günlüğüz bizimde ust dişleriniz baya kizarmis patlicak herhalde bide elletmiyo
Elvinemine kızlar bakin gorun benim kizin disi ne zaman patlar .anlamiyorum ya iki gündü ishal ve huysuz🤔
1tosbikinannesiyim Elvinemine ayyy benim ki de aynı etin altında ama doktor hemen gelmez dedi acaba tam görmedi mi
barlastulinay sukran21 5 ay 11 günlük olduk biz de, Son 3-4 gündür Geceli gündüzlü o kadar huzursuzuz ki, Özellikle geceleri Katıla katıla Ağlamaları, Tekrar uykuya sinip zor geçmesi, Bir kabarma var bizim de iki tane😣
barlastulinay sukran21 ne yapılabilir iyi gelen acaba dil eti jelleri için erken mi daha acaba 5ay 11günlüüğüz😩
asilhankaran Kızlar benim bebeğimde 7 aylık sürekli huzursuz ama ishal yerine kabızlık var birşey yemiyor
gktugum sukran21 1.5 yaşına kadar çıkmyaadabilir diyor doktorlar ama ishal ve damakları çok sert ise heran çıkabilir annesi ☺️ biz 10.5 aylık olduk halen 2 dişle duruyoruz 😂