AselimmmDurum 11 gün oldu daha düşmedi yıkamadikta kızımı hiç normal mi düşmemesi bi düşseydi de yıkasaydım diyorum
Nimet-46 AselimmmDurum banyo yaptır bir o gün düşer . Valla iyi dayanmışsınız mikrop kapmasa bari çoçuklar hastane pisi ile . Banyo yaptırın o çocukları
AselimmmDurum yigitalpannesi düşse de yıkasak bi içim rahatlayacak siliyorum sürekli kremliyorum ama yıkamak gibi olmuyor işte
Ali280919 Bizim de 17.gün düşmüştü insan çok stres oluyor banyo yaptırmadığum için düşmediğini düşünüyorum 🤷♀️
AselimmmDurum Ali280919 annem de diyor banyo yaptıralım çabuk düşer diyor ama bu zamana kadar bekledim kurudu zaten ıslatmayalım diyorum
yigitalpannesi AselimmmDurum aynen benimde öyle kopacak gibi duruyor aslında ama yine de tedirgin oluyor insan
yigitalpannesi AselimmmDurum aynen benimde öyle kopacak gibi duruyor aslında ama yine de tedirgin oluyor insan
Ali280919 AselimmmDurum Yani isterseniz bekleyin iyi kurutmak lazım banyodan sonra şuan çok stresli olduğunuzu biliyırım ben de ağlıyordum nedne düşmüyor diye ama pıt diye düşecek eminde sonunda hatta bizim şöyle oldu bebeğim altını açarken Bi anda çişini yaptı göbeği çişle doldu ne yapacağımızı şaşırdık doktoru aradık hemen dezenfekte ettirdi ertesi gün düştü 🙈diyorım ki çişini yapmasa belki de düşmeyecekti oğlum kendi göbeğini kendi düşürdü 😂 kış bebeği Zayen mis gibidir yıkanmasa da🤗🐣
1seda1belinay İlk cocugumda dogdu ertesi gün hemen yıkadılar. 6.gunde dusmustu gobek bagı. Sımdı kızımda hemen banyo yaptırmadım 7 gun olmstu baktık dusmedı banyo yaptırdık ertesi gün dusmustu
Aselinannesii1312 1seda1belinay evet bizde hastaneden gelince yıkadık 5. Gün düştü ve doktor normal demişti. Ama yıkamak mı doğru yıkamamak mı bilemiyorum
1seda1belinay AselimmmDurum yıkanınca bir sorun olmadığını 2 cocugumda da gordum canm. Siz bılrsnz. Ust kat komsum 41.gunde dustu gobek bagı 42.gunde yıkadılar bebısı🤷♀️
AselimmmDurum Esmeler2 bende yaptırsam mı o zaman çok kararsız kaldım ya enfeksiyon kaparsa diye korkuyorum ama öyle bi risk olur mu ki
yigitalpannesi AselimmmDurum benimki 5 gün yoğun bakımda kaldı yukamışlar orda sonra ben yıksmadım göbeğin dusmesını bekledim
1seda1belinay Kızım 36 gunlk doktr gobek bagı dusnce yıkayın dedi onu bekledik ama dusmeyınce aceleci davrandılar annemler yıkadılar ama buyk kızımda doktormz hemen yukayabılrsnz dediler zaten dogumdan hemen sonra biz yıkadık burada size oyle vrdık demişlerdi