Zynppp1 Kızımın orta derece yuzde 50-59 arasi raporu çıkmıştı bugün sosyal yardima gittiğimde eşimin sigortası olduğundan yardim alamayacagimi söyledi Sadece yeşil kartlilara veriliyormus boyle bisey varmi
Deletedmom_289 Zynppp1 canım alırsın engelliliğin yüzdesine göre maaş veriyorlar. Sosyal yardımdan seni başından atmışlar. Herkesin bu devirde SGKsı var
Toprak2509 Zynppp1 o olayı çok zorlastirdilar . Allah yardımcınız olsun. Yeni sistem nasıl bilmiyorum .olanı da kestiler zaten
Kubratemiz Zynppp1 ilk defa duydum böyle birşeyi. Benim oğlumun motobalima üzerinden raporu var ev kendimizin sigortamiz var arabada var yiinede alabildik . Sartlarmi değişti acaba? Birde telefon üzerinden arayıp sorun bakalım ne diyecekler.
aysenyr Biz 3 yıl aldık kestiler şartlar çok zorlaştı aslında çok saçma bu engelli bireyin hakkı ailesinin durumu ne olursa olsun o para ona verilmeli
Nur2021 aysenyr zenginse almamali bence… diger gercek ihtiyac sahiplerine ulasmasi icin… empati kurdum da cok zenginsem devletin verdigi 3 kurusa bakarmiyim diye bakmam sanirim dedim… Allah sasirtmasin yinede
rana0234 Zynppp1 sık sık siz ve eşiniz ayrı ayrı gidip başvurun.Neticede asgari ücret de sürekli değişkenlik gösteriyor.Esinizin maaşı ne kadar ve hanedeki kişi sayısı kaç?Üzerinize kayıtlı herhangi mal varlığı vs.. var mı?İş yeriniz vs.
aysenyr Nur2021 babamın maddi durumu çok çok iyi çok zor gelmiş bu zamana ama şuan fazlaca malı mülkü var yemez biraz anneme kardeşlerime harcama yapmaz kendinede aynı şekilde kardeşimin parasyla annem kardeşim ihtiyaçlarını görüyordu böylede bi durum vardı yani
Zynppp1 @rana0234 maas askeri ücretin 3 de biri olmalıymış bakim aylığı için bide yuzde 80 olmalıymış Engelli maaşında yuzde 40 ustu oluyormuş ama sigorta var ondada olmuyor Bi kadın var kızımın götürdüğüm rehabilitasyon merkezine kadının 4 trilyonluk evi ve 2 trilyonluk arabaları var nasıl aldı anlamadim
rana0234 Zynppp1 kılıfına uyduran çok insan var,Rabbim ıslah etsin inşallah…Evet engel seviyesi, yüzdelik oranı da etkili olabilir.Her şekilde onlar bir bahane üretiyorlar canım
efeninannesi4207 Zynppp1 evet sigorta olursa alamıyorsunuz engelli maaşını benim oğlumda özel gereksinimli %90 üstü evde bakım maaşı alıyorum ben engelli maaşı alınmıyor malesef sigorta olduğu için
fatmaa12345 efeninannesi4207 merhaba cok gecmis olsun benim oğlumda yüzde 90 üstü engeli bizde bakım maaşı için başvurduk 2 ay sonra geldiler evimize ama biz hastaneye gitmistik 1 hafta sonra için cagirdilar bizi gittik vesikalık foto faln götürdük oğlumu gördüler basini tutamiyor hidrosefali epilepsi hastasi oturamiyor eline bisey alamiyor dönemiyor hicbirsey yapamiyor haziranın 15 se bakıcı maaşını çekebilirsin ziraat bankasından dedi ama engeli maaşı alamazsın dedi eşim bakurlu bakıcı maaşı nekadr yatar acaba bilmiyorum ??