atlasdemir Çok teşekkür ederim Aksi bir durum olmaz umarım sizde sıkıntınızdan En yakın zamanda kurtulursunuz İnşallah
Birglkyk06- novicenaturalmom_ novicenaturalmom_ merhaba size bişey sorabilir miyim ertesi gün hapı hamileliğiniz de bebeginize bi zarar verdimi acaba
novicenaturalmom_ Birglkyk06- yok hayır çok şükür sağlıklı ilerledi her şey 🌼 37. Haftadayım detaylıda ve diğer testlerde bir şey çıkmadı elhamdülillah
Birglkyk06- novicenaturalmom_ peki doktorlar ertesi gün hapi kullanmaniza bisey dedimi acaba dis gebeliğe yol açar diyor internette falan o kafamı cok karistirdi
novicenaturalmom_ Birglkyk06- evet ilk haftalarda risk bekleniyor benim doktorumda kalbi oluşmayabilir yada boş gebelik olabilir dedi ama ben öyle bir şey yaşamadım çok şükür inşallah sizde yaşamazsınız
serifelm Busee12 bende ella ile hamile kalanlardanım ama benimki tam yumurtlama günüydi programa göre sanıyorum o yüzden işe yaramadı çünkü sabahına kullanmıştım şimdi 1 yaşında oğlum var 😂😂
asyaag Busee12 aynı durum yasıyorum ella attım pazar günü kasık agrıısı midem bulantısı var siz adet oldunuzmu
Busee12 asyaag ilk birkaç gün öyle oldum ama sonra kesildi bulantıları adet tarihim de de oldum geçikme yaşamadım çok şükür 🙏🏻