atlasdemir Merhaba bende adet bittikten ertesi gün sonra ella aldım adet günüm 5 gündür geçiyor ama hala olamadım oğluma hamile kaldığımda üst karnımda ağrı oluyordu şimdi aynı ağrıları yaşıyorum çok korkuyorum inşllah hamile degilimdir
atlasdemir Yarım saat içinde aldım ama 6 gündür geçiyor adetim çok stres oldum şuan gebelik düşünmüyorum nane çayı yaptım belki adet olurum diye olmassam test alıcam ama test yapmayada korkuyorum
Busee12 atlasdemir bende çok tedirginim 2 hafta var daha aklımdan çıkmıyor bir türlü test yapın bencede biran önce haber verir misiniz
novicenaturalmom_ Busee12 ertesi gün hapını hemen içmeme rağmen hamile kaldım. Güvenmiyorum bu haplara ben ya ve 20 gün var şu an doğumuma sjsjs daha 18 aylık bebeğim var üstelik hayırlısı böyleymiş diyip haplara güven olmayacağını anlamış oldum 😅
Busee12 novicenaturalmom_ gerçekten mi 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️yumurtlama dönemimiydi peki öyle diyorlar ya koruyucu olmuyormuş o zaman
Birglkyk06- novicenaturalmom_ novicenaturalmom_ merhaba size bişey sorabilir miyim ertesi gün hapı hamileliğiniz de bebeginize bi zarar verdimi acaba
serifelm Busee12 bende ella ile hamile kalanlardanım ama benimki tam yumurtlama günüydi programa göre sanıyorum o yüzden işe yaramadı çünkü sabahına kullanmıştım şimdi 1 yaşında oğlum var 😂😂
atlasdemir Bugün test alıcam yaptığımda haber veririm sizde 2 çocuğum var bide tek çocuk olsa o kadar problem etmicem de 3 çocuga bakıcak bedenen gücüm yok mental olarak zaten 2 ci çocukta yeterince çöktüm
atlasdemir Busee12 1 saat önce test yaptım negatif çıktı bir nebze de olsa rahatladım ama hala korkuyorum umarım sadece ilaçtan dolayı adet düzensizliği yaşıyorumdur böyle devam ederse kadın doğuma gitmem gerkecek
atlasdemir Çok teşekkür ederim Aksi bir durum olmaz umarım sizde sıkıntınızdan En yakın zamanda kurtulursunuz İnşallah
novicenaturalmom_ Birglkyk06- yok hayır çok şükür sağlıklı ilerledi her şey 🌼 37. Haftadayım detaylıda ve diğer testlerde bir şey çıkmadı elhamdülillah
Birglkyk06- novicenaturalmom_ peki doktorlar ertesi gün hapi kullanmaniza bisey dedimi acaba dis gebeliğe yol açar diyor internette falan o kafamı cok karistirdi
novicenaturalmom_ Birglkyk06- evet ilk haftalarda risk bekleniyor benim doktorumda kalbi oluşmayabilir yada boş gebelik olabilir dedi ama ben öyle bir şey yaşamadım çok şükür inşallah sizde yaşamazsınız