Ay böyle bi devirde bence bu toplara hiç girmeseniz mi tabiki evlatları yanımızdan ayırmıyoruz ama bi anlık bir gaflet nelere sebep olabilir üstte örnekleri okuyunca kanım dondu gerçekten benimde oğullarımın künyesi var bir kez takıp fotoğraf çekip çıkardım çünkü çok rahatsız edici bana göre ben kot pantolon bile giydirmem misal rahat etmeli çocuğum ne bileyim kendimde pek sevmem rahatsız şeyleri o yüzden onları da o şekilde yetiştiriyorum herhalde öyle süs püs diye ne rahatsız olsun isterim ne tehlikeye açık hale gelsin. Ben kızım olsa kulağını bile deldirmem kendimi deldirsin büyüyünce küpede rahatsız edici birşey hem taksa n’oluyo yani mesela çocuklara süs püs neden daha şimdiden kız çocuklarına bu süs püs baskısı bebekken başlıyor resmen ay hiç sevmiyorum işte olaylara böyle bakınca öyle bilezikleri takıp takıpta heves etmesin mesela çok antika geliyor altın bilezik vs. Yatırımsa bi hesap falan açılıp adına garanti altına alınabilir ilerde üniversite de vs kullanmak için ve kızınıza bu şekil yaklaşırsanız o da süslenmenin değil okumanın asıl bileziğin eğitim olduğunu daha iyi anlar belki kim bilir..