Kitsu ecekrk ben onu da beceremiyordum sonradan annem dedi anakacağına koy yanında götur diye yine bağırıyordu ama olsun 🥲 ay ne günlerdi
ecekrk Kitsu büssürü oyuncak veriyordum eline ağlamasın diye birde benimki ağlayınca katılıyor yani ben ağlatamıyordum hiç
minnakkofte [silindi] büyüğüm 5 yaşında küçüğüm 5 aylık.ben zorlandığımda büyük kızıma bakıp ablası nasıl buyuduyse küçük de büyüyecek göz açıp kapayıncaya kadar geçecek diyorum ve zor gelmiyor sabrım ve gücüm ilkine göre çok fazla 🙂
[silindi] minnakkofte böyle şeyler duyunca da bazen acaba ikinci? Oluyorum 😂 normalde asla istemiyorum 😅
NatashaRomanoff Ben daha geriye gitmem mümkün mertebe tam yol ileri 😁😁 bu kadar gelmişim düşe kalka başa saramam aman aman 😅😅
[silindi] NatashaRomanoff yok yok geri gidiş yok o anki halinin yanına bi gidip moral düzelten şeyler söyleyip ay ne yol kat etmişim diyip geri döneceksin 😂
minnakkofte [silindi] o kadarlikken ben de istemiyordum ama poposunu bile kendi silmeye okula gitmeye başlayınca insan kurtlaniyor 🤣 şimdi her gün iyi ki diyorum evimiz iyice şenlendi biraz uykusuzum ama amaaan taş çatlasın 3 sene sürer diyorum 🤣
bidebayilistersenferiya [silindi] 5 ay geriye dönsem derim ki o kolik anlarını videoya çek ilerde sana öf anne derse izlet full HD @Kitsu
NatashaRomanoff [silindi] 😂😂😂 kendi alnımdan öperdim sen derdim inanılmazsın sen mükemmelsin sakın korkma derdim 😅 sen çocuk bakıyosan hiç bişeyden korkma bak derdim 🤣
Tutaste_ [silindi] dönmek istemiyorum dmxmxkxk kiloluyum zayıfladım djxjxk ama kıızm sakindi sımdı cok fena oldu
[silindi] Tutaste_ işte dön de ki o haline kızın çok fena olacak ama sen fıstık gibi olacaksın dkflgl
[silindi] NatashaRomanoff aniden böyle bi giriş yaparsan aksine morali düşebilirdi ben ilerde kafayı mı yiyorum acaba diye hahah 😂
[silindi] bidebayilistersenferiya hahahah bi süre sonra ona da öf anne tamam anladık der delirirsin 😂
Kitsu bidebayilistersenferiya ahahaha 😂 ben olmadan kaka yapamıyorsun demiştin ya onu tuttum aklımda 🥲