Krtkhrmn Merhabalar ben 2024 de doğum yaptığım çocuğumun doğum parasını alamadım hala bi kaç kez sordurdum ama çıkmamış dediler anlamadım şuan alabilirmiyim nasıl başvuru yapıyoruz başvurusuz alınıyordu diye biliyorum 2024 Haziran doğumlu
skubra Krtkhrmn banka hesabın var mı varsa eğer e devletten ibanını tanımlıyorsun ordan otomatik ödeme yapıyorlar ben öyle yaptım
vivivi Krtkhrmn başvurusuz alınıyor 172 yi arayın sürekli bende aynı sorunu yaşadım aylar sonra yattı param iban tanımladınkz mı e devletten
masterchefiniz hera96 nasıl anlamadım??kolay adreste zaten banka hesabı tanımlamıyor varsa eğer. Tc den numaradan
Krtkhrmn masterchefiniz çok teşekkürler iban tanımladım şimdi ama ücret yatar mı ekstra bir şey yapmam gerekmi 8 ay geçti çünkü doğum parası için
Miskokulum22 vivivi nasıl başvurunuz benim bebeğim 8 aylık herhangi bir başvuru yapmadım alabiliyor muyum
berfin_26 vivivi benim kızımda 6 aylık olucak daha şimdi tanımladim ibani alabilirmiyim ki şimdi doğum parasını
vivivi Miskokulum22 tabii basvuru yapmaya gerek yok gebelikte 32. haftaya kadar çalıştıysanız alabiliyorsunuz