biranne0 Kızlar selam ben Trendyol da dükkan açıp bir şeyler satmak istiyorum sizce ne satabilirim çanta falan düşündüm ama bilemedim 🤷♀️ kadınlar olarak sizin fikirlerinize ihtiyacım var 🫠🤗
maygirl biranne0 dogum gunu,party her turlu organizasyon malzemeleri…cnku bu işin sonu yok organizasyonda hayat mumkun degil…bnce iş yapar.
Meri-Mel biranne0 Doğum günü konseptiyle mum ,rakam baonlar ,süslemeler ,magmetler ,hediye çantası kurdele bant balon suslemeler ☺️
kaderbilge biranne0 rica ederim eğer el emeği tarzında isterseniz sunum peçeteleri fln yapabilirsiniz kız bebekler için toka bandana olabilir
biranne0 kaderbilge ya el emeği olarak pek yetenekli değilim maalesef böyle toptan bir şeyler alıp deneme amaçlı önce az miktarda alıp satmaya çalışma gibi bir düşüncem var
biranne0 kaderbilge ayy valla eğer açamasam bile bu mesajınız o kadar beni mutlu etti ki cok teşekkür ederim 🙏 😍
biranne0 maygirl benim aklıma pek bunlar gelmedi satmak için ama mesajlar genelde bunlara yönelik sanki ya teşekkür ederim 🙏
maygirl biranne0 rica ederim.ama sonsuz bi döngü yok hastane suslemesi yok mewludu tok ababy shower yok cinsiyet 6 ay kinasi söz ewlilik teklif nişan dogum gunu asla asla bitmiyor.ve hergun bu konular baska baska insanlar arasinda gerceklesiyor.sonsuz döngü kesinlikle..
cnslsfr biranne0 bence takı satabilirsiniz iyi satar. Hatta buna karar verirseniz benimle paylaşın destek olurum 🙏
biranne0 cnslsfr çok teşekkür ederim canım valla çok seviniyorum ya sizin gibi insanlara denk gelince 🙏☺️😍
biranne0 maygirl hahah valla güzel şeyler aslında bu döngü hayatta güzel şeylerin heyecanların telaşların olduğunu hissettiriyor🫠