eddaa1 Arkadaşlar oğlum 9 aylık ilk yaş günü çok özel olsun istiyorum ama organizasyona para vermek istemiyorum kendi emeğim olsun istiyorum sizler çocuklarınıza ne gibi konseptler yaptınız, şurdan malzeme alabilirsin dediğiniz sayfalar siteler var mı ?
eren2550 eddaa1 dün kutladım oğlumun doğum gününü kendim aldım balonları aile içinde kutladım. 🙂 partiden sayfasından getirttim balonları. Gayet gizel çıktı hiç patlak veya hatalı balon yoktu çok kaliteli patlamadı hiçbiri.
Nepenthe_ eddaa1 Balonları vs partiden sayfasından aldım gayet güzellerdi. Kelebekli balonu eşim patlattı son anda bantlayarak falan bu kadar düzelttik 🥲 Diğer malzemeleri tag masalar led vs instagramda hayalmasamparty sayfasından kiraladım birazda uğraşla böyle bir şey oldu 💖😊
kaderbilge eddaa1 8 Şubat’ta inşallah kutlicam hayırlısıyla bende aynı şekilde herşeyi kendim yapmayı düşünüyorum balonları balon zinciri vs uşakta bı kadın var o kadından aldım güvenilir hemde yardımcı oldu papatyalı bı konsept düşündüm cup keklerin üstüne kızımın sürat ifadeleri olan kürdan yaptım kendim birde 1 yas masa maketi yaptirdim
kaderbilge eddaa1 partidusleri_org uşakta yardımcı olur kadın hatta kader ve Ömer çiftinden aldım derseniz fiyatta yardımcı da olur
-Ozge- eddaa1 Ben 1. Yaşında patron bebek yaptım 2. Yaşında akülü araba ile spor bir konsept 3. Yaşında spiderman yaptım hepsinin süslemesini kendim yaptım ilkini herkes organizasyon sandı 😂
Melisayda @eddaa1 amazondan balon seti almıştım. Balon zinciri yaptım konsepti kelebekti pastası da öyle birde magnet yaptırdım. Çok güzel oldu organizasyon yapmış gibiydi balon zinciri. 🦋