ozcan39 Varsa ne dövmesi, nerenizde ve ne zaman yaptırdınız? Ben başlayayım; omzumda denizatı var, üniversitenin ilk yıllarında yaptırmıştım.
uykusuzanne__ ozcan39 omzumda denizatı var, üniversitenin ilk yıllarında yaptırmıştım. Ne güzel benim hiç yok 🙂
maygirl ozcan39 2013 ve 2014 te yaptrmistim sol kolumda Atatürk’ün imzası sag ayak bileğimde de 2 tane ok dovmesi war..sag bileginin ic tarafinada cok minimal A harfi yaptiracağım şimdi de😊
Yorgunanne3 ozcan39 kolumun üstünde kocaman aslan altında çiçek war..sol bileqimin üstünde annemin adı kolumun yanında eşimin adı 🙃 saq kolumun yanında kızımın adı yazıyor..eşim izin werse tüm wucudumu doldururum sanırım
lavinmom Sol kolumun iç bilek kısmında aslan deseni var ama yüzünün yarısı çiçekli. Sırtımda var omurgamın orta kısmında belime kadar mandala tarzı desen. Geçen sene yaptırmıştım
mondecaidensecmeler ozcan39 var açıkken yaptırmıştım maalesef sağ kolumda çiçek,pati ve Atatürk’ün imzasi sol kolunda denizati(kapatma altında bir dövme var) Kalbimin yerinde eşimin gozlerinin portresi
beyzanuroz ozcan39 boynumda gül var kolumda güneş ve ay var göğsümde yazı yazıyor bacağımda lotus çiçeği var