2bebekliannee bikahveicelimmi evet takip ettiğim doktorlarda hep diş ateş yapmaz , ishal yapmaz diyor. Bende merak ettiğimden buraya yazdım. Bizimde öyle bir şey olabilir muhtemelen. Teşekkür ederim 🙏🏻
Elifdemir1907 2bebekliannee 1 aydır azı dişi şişmiş morarmış su toplamış az yemek yiyor 1 aydır patlamadı daha 😢 ilk defa böyle oldu bizde ama ateş yok elhamdülillah
2bebekliannee Elifdemir1907 inşallah çabuk patlatır 🙏🏻 geçmiş olsun 🌸 insan çocupunun acı çekmesine dayanamıyor
mematiii 2bebekliannee üç gün ateşi oldu geçti sonra aşırı sürmüyor zaten ılık duş aldırdım ateşini ölçtüm.38 buçuğı geçmemesine dikkat ettim birde ısıracağı şeyler verdim fündüz.
2bebekliannee mematiii bizimde öyle olur inşallah bugün 3. Gün. Benim kız anca bizi ısırıyor 🙈 birde parmakalarıyla kalıyor dişini başka şeyler dişlik vs kullanmıyor 🥴
Ctnplt 2bebekliannee ben kısımın son 4 dişi nasıl çıktı anlamadım bile baktım ki çıkmışlar ağrı ateş husursuzluk hiç bişey yapmamıştı
2bebekliannee Ctnplt bizim için diğerleri öyle de bunlar sıkıntı ya. Hatta azı değil köpek dişleri. Üst ön azılar çıktı ne ara çıkmışlar bende anlamadım. Köpek dişleri şiş. Ağzınıda açmadığı için tam bakamıyorum ki..
morsevenanne9 Aryamlinamom başka türlü gecmedimi şuan benim kızımda aynı durumda 38 derece atesi calpol verdim kopek dişleri çıkıyor sanırım
Aryamlinamom morsevenanne9 Dişi patladı 3-4gune sonra rahatladı ateşi de düştü canım, 38 ise korkma calpol ise yaradı mı
morsevenanne9 Aryamlinamom evet calpol dolven verdim iki gün 3.4 defa atesi biraz yüksek olunca hemde ağrısı vs olmasın diye geçti çok şükür ateşimiz yok artık inşallah çıkmaz bidaha patlatmaya çalışıyordu sanırım disin birini oda ateş yaptı