canankuzy Selam kızlar benim bebiş anne sütü alamıyor maalesef Aptamil kullanıyoruz ama kilo alımı yavaş sizce hip mi sma kilo aldırıyor bu konuda bana yardımcı olur musunuz mamalar arasında kaldım bebişim geriden gelsin istemiyorum
Cihangirsmom_ canankuzy Hipp organik combıotıc gaz yapmıyor kabızlık sorunuda yaşamadık,kilo alımı çok güzel. Deneyin belki beğenir.
alpmomssss canankuzy Aptamilden ben memnunum aslında . Hipp benim bebeğime aşırı kusma ve kabızlık yaptı mesela . Ben deneyecek olsam sma denerdim
besra11 canankuzy ben hem anne sütü hem mama takviyesi veriyorum sma kullanıyorum çok iyi geldi kusma da olmuyor
canankuzy Cihangirsmom_ bide benim açılmış büyük paket olsun aptamil’im var acaba hem aptamil hem hip versem bebiş için bir sıkıntı olur mu
Kbranr5 canankuzy evet biz de hipp kullanıyoruz bazen 90 bazen 120 içiyor onunla da alakalı olabilir ama çabuk acıkıyor gibi geliyor bana.
Cihangirsmom_ canankuzy yok bizde öyle birşey olmadı 3-4 saat tok duruyor 3 aylık daha . Gece 1 de mamasını veriyorum sabah 9-10 da kalkıyor yaşamadım öyle bir sorun
canankuzy Kbranr5 kilo alımı nasıl peki ben kiloya takan biri değil ama kalbi delik kilo alması lazım kilo aldiktikca kapanıyor çünkü asd öyle kapandı vsd kapanır inşallah 🤲
canankuzy Cihangirsmom_ yani aslında bende bilemedim kuvez de yattığı zaman mama odasına sormuştum hangi mamayı kullanıyorsunuz diye karışık kullanıyoruz devlet ne verirse demişti
canankuzy Cihangirsmom_ sınırımız yok istediği kadar veriyorum bazen 1 buçuk saate bazen iki saate bir yarın tam iki aylık olacak
Kbranr5 Cihangirsmom_ 5 ay 26 günlük uyanıkken en fazla 90 içiyor tabii aralarda anne sütü de alıyor yattığında 120 vermeye çalışıyorum ama çoğu zaman bitirmiyor. 1 1.5 saat aralığında acıkıyor genelde
Cihangirsmom_ canankuzy Sma da güzel ben denemedim ama kullananlar memnun sitede gördüğüm kadarıyla. Doktorunuz önermedi mi hiç mama markası ? Deneye deneye gidin doktorunuzla birlikte isterseniz. Her mama her bebeğe yaramıyor.
canankuzy alpmomssss bende memnunum benim bebisde kusma kabızlık gaz problemi hiç yaşamadık ama ne bilim kilo alımı sanki yavaş gibime geliyor
Kbranr5 canankuzy 5 ay 26 günlük en son 5. Ay kontrolünde 8 kiloydu şu an daha kontrole gitmedik güncel kilosu kaç bilmiyorum 6. Ay kontrolünde öğreneceğim 🙂
Cihangirsmom_ canankuzy doğduğundan beri mama veriyorum ben 2 buçuk aylıkken sütüm kesildi bizimki 3 aylık şuan 120 cc içiyor 7500 kilo. Kilo alımı çok güzel bizimkinin bize Hipp yaradı aptamil de denedik hiç beğenmedi