Minel-inannesi PdEsila 5aylikta sling sarkar artik kullanilmazda e bebek star modeline bakabilirsiniz. Benim kiz 27ayni geciyo hala kullanıyorum. Huggberry markasinada bakabilirsiniz. Güle güle kullanın hangi modeli alirsaniz😊
Lavitaebella PdEsila benimki 6 yıllık, o zaman neko standart almıştım şimdi üretimi yok çok daha iyi ve kullanışlıları var yenidoğandan itibaren olanlar vs. Bu arada kanguruda biçok kez emzirdim parkta,müsait yerlerde… ve onda da uyuyor dışarıdayken.
Bihterrr PdEsila ara beden yeni çıkmış yaa üzüldüm biraz bekleseydim onu alırdım bende😂 bilmiyordum yanlış yönlendirmiş olmayayım siz onu alın bence de
Bihterrr egelsenkonuss 3.5 kg üstüyse sling alma kanguruda daha rahat ediyorlar ama tabi 1 aylık falansa slingle başlayıp sonra kanguruya sonra geçebilirsin
egelsenkonuss Bihterrr kanguru ile başlayım o zaman 🫠 3.5 yaşında kızım da var bebek arabasi kullansam kızımın elini falan tutamam dışarıda o yüzden beni uzun süre götürecek bi icat lazım 😄
HELELEKADIN PdEsila slingi 3 ay kullanabiliyorsun kanguruyu 2 yaşına kadar ben ikisini de almıştım ama kanguru çok daha iyi tabi
Bihterrr egelsenkonuss ben de ilk doğduğunda sling aldım sonra sattım ama zaten kullanım süresi çok kısa ya. Kanguruyu bağlaması çıkarması da daha kolay slinge göre. Ama videolar izleyip çözmen lazım başlangıçta karışık geliyor 😂