PdEsila Merhaba anneler. Sling veya kanguru almak istiyorum, uzun vadede en çok hangisini kullanabilirim Bebiş şu 5 aylık. Bazen beni görmeyince çıldırıyor. İş yapamaz oldum. Ama böyle 1 yaşında falan da bazen kullanmak istiyorum
ElifciginAnnesi PdEsila daha yenı sipariş verdım ergonomik bebegın omurga ve klça şekline göre olmalı
ayisit PdEsila sling küçük bebekler için en kullanışlısı ancak büyüdükçe sling çok zor oluyor. Kanguru bi nebze daha kolay. 1 yaşında falan da durmaz içinde. 10,5 aylık bebeğim var durmuyor ve inanılmaz sırt ve bel ağrısı oluyor
Bihterrr PdEsila 5 aylık bebek slingte sarkıyor canım kanguru al benimki slingte durmadı kanguruda durdu bide o daha basit kullanımı vs bebekler bence daha çok seviyor yanii bana göre. Tuniko diye bi marka var onun ürünü olan Neko switch bebek boy kanguru kullanıyorum çok memnunum daha önce baby boroosh ve bobo kullandım bunlarla ilgili merak ettiğin soru olursa cevaplarım
cevap PdEsila kesinlikle kanguru kesinlikleee zaten sling ayını geçmiş bence ama ben 2 sling 3 kanguru falan denedim en memnun kaldığım solomombaby kangurusu hatta ilk kez avmde ondaylen uyudu bebeğim kesinlikle kanguru diyorhm hem bebek hem senin içinrahat olanl
PdEsila ElifciginAnnesi teşekkür ederim. Dediğiniz gibi kemik gelişimini bozmayacak kanguru tercih edilmeli
Lavitaebella Tuniko çok iyi bir tercih. Ergonomik olduğu sürece size çok yük bindirmez,eşit dağıtır. Bebeğiniz henüz 5aylıkmış,benimki yaşına girecek 4aya kadar Sling sonrasında kanguru kullandım hala da kullanıyorum bence denemeye değer👍
PdEsila Bihterrr tuniko neko switch in bebek beden 3,5 kg, ara beden 4-36 ay. Bebeğim 5 aylık, ara bedeni almam gerekiyor galiba
Bihterrr PdEsila ara beden dediğin hangisi bi bebek beden var bi çocuk beden var 86 cmden sonra kullanılıyor. O da 2 yaş falan oluyor. Bebek beden doğumdan 1 yaşa kadar olması lazım. Switch modelinin farkı Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü onaylı bi kanguru. Start modelini alırsan o değil. Ama bebeğin 5-6 aylıksa çok farketmez start modelini alabilirsin
Bihterrr PdEsila ara beden yeni çıkmış yaa üzüldüm biraz bekleseydim onu alırdım bende😂 bilmiyordum yanlış yönlendirmiş olmayayım siz onu alın bence de
Bihterrr ElifciginAnnesi ben bebeğimi normalde emzirmiyorum maalesef denemedim😌 ama emzirebilsem yapabilir miydim diye düşünüyorum hiçbir kanguruda o emzirilmez ya özelliklerine baksan emzirebilirsiniz falan yazıyor da emzirilmez o çok zor . En konforlusu tuniko her şeyi düşünülmüş bide startla arasındaki fark switch modelde iki bağlantı var biri 0-6 ay için . 6 ay sonra diğer bağlantıdan bebeği bağlıyorsun. İlk 6 ay kalçasını koruyorsun. Bebeğin 5 aylıksa senin swtiche para vermene gerek yok ben 2 aylıkken aldığım için switch seçtim
Lavitaebella PdEsila benimki 6 yıllık, o zaman neko standart almıştım şimdi üretimi yok çok daha iyi ve kullanışlıları var yenidoğandan itibaren olanlar vs. Bu arada kanguruda biçok kez emzirdim parkta,müsait yerlerde… ve onda da uyuyor dışarıdayken.
Bihterrr egelsenkonuss bebeğin çok inatçı değilse güzel. Bunun bacak arasını ben ayarlayamadım yani büzülerek yada açarak kullanıyorsun benim kız kendini kasıp bacakları kapatınca bacak arasında toplandı kumaş. Normalde bi dizinden bi dizine kavraması lazım benimki çok inat ediyordu birleştiriyordu bacakları bi şekilde o yüzden kullanamadım ama normal şartlarda güzel alınacak bi kanguru
egelsenkonuss Bihterrr yaa açıklamanız için tesekkur ederim benim de yenidogan bi oğlum var markete dışarıya giderken kullanmak istiyorum. Sling ve kanguru arasında kaldım
Bihterrr egelsenkonuss 3.5 kg üstüyse sling alma kanguruda daha rahat ediyorlar ama tabi 1 aylık falansa slingle başlayıp sonra kanguruya sonra geçebilirsin