kardelen1209 giray714_ 1 hafta hasta olduk sadece su portakal suyu tavuk corbasi ictim hic bisey yiyemedim diyetisyenin verdiği herseye uydum bol bol su ictim bide emziriyorum ekstra onunda faydasi çok oluyo gün icinde çok aktifim bebişim durmayan bi bebiş
giray714_ kardelen1209 çok geçmiş olsun bende şuan diyetteyim ama kurallara tam uyamiyorum bırakıp tekrar başlıyorum kacamaklarik çok fazla oluyo 4 aylık bebeğim var başladım bakalım en küçük hedefim 5 ama olurssa 10 kilo vermek istiyorum
Medussa kardelen1209 ben dün yapamadım o yüzden bugün yeni bir gün bugünden devam su içtim kahve hazırlıyorum şimdi kendime sen neler yaptın
kardelen1209 giray714_ teşekkur ederim Hadi insallah verirsin benimde 20 kilo fazlaligim vardi 5 gitti kaldi 15 bakalim 8 nde muanem var bakalim kac kilo verdim 😁
Medussa giray714_ diyet gözüyle bakma sağlıklı besleniyorum ve kendimi yeniliyorum bu şeylerin tadını biliyorum sonra da yiyebilirim diye kendini durdurmaya çalış geçmezse tarçınlı türk kahvesi bire bir 🤌
kardelen1209 Medussa Ben aynı klasik kahvaltı gün icinde hiç bisey yemedim sadece bar yedim akşamda 4 kofte salata yedim o kadar şimdi de kahvalti yaptim salatalik domates peynir kivi çayla
kardelen1209 Medussa tesekkür ederim sanada afiyet olsun 🌼 kahveyi ara öğün niyetine iciyorum sabah ac karnına midem almıyo 😁
aleyynab deryaa_milena teşekkür ederim 68 le hamile kaldım 108 le doğurdum aşırı kg aldım şuan 87 ye düştüm ama aşırı psikolojim bozuldu aynaya bakmak istemiyorum inşallah diyetle gider
deryaa_milena aleyynab bence çok iyi vermişsiniz doğumdan sonra emzirdikçe de gider hatta bi süreden sonra peşinde koşmaktan dikkat etmeseniz bile kilo veriliyor
emineeeas Medussa ben de su içiyordum ama son iki gün uyanma sıklığı 40-50 dakika olunca enerjim bitiyordu iki tane hurma yiyordum
mksaylan Medussa ben bugün yememe içmeme de dikkat ettim ve sabah 20 dk akşam 20 dk leslie yaptım şimdiden zayıflamış hissediyorum 🤪
Medussa Bugünü ilk günden sayıyorum Gün 1✅ Sabah = 2 haş. yumurta+ domates + salatalık + 2 çubuk peynir Ara öğün = meyveli kefir Akşam = 100 Gr haş. tavuk + salata
deryaa_milena Medussa sağlıklı kahvaltı yaptım 45 dk yürüyüş yaptım Öğlen kahve içtim birkaç gofret yemiş olabilirim 😬 ama önceden olsa tüm paketi yerdim bu da büyük başarı bence En az iki lt su içmeliyim Akşam sağlıklı beslenirsem taamdır 😂
Medussa deryaa_milena bugün sanırım herkeste bir şey var kimle konuşsam çikolata gofret yemiş bende yedim 1 tane 😂