Medussa knbb çikolata yerine glutensiz bar ya da protein bar yiyebilirsiniz rezene çayı içebilirsiniz sütünüzü de arttırır kuru dut ayva bulgur pilavı salata da yiyebilirsiniz hem diyet için hem de süt için uygun 😊
kardelen1209 Medussa insallah hedefimize ulaşırız hamile kalmadan oncede kilom 73 tü diyete basladim 4 kilo verdim hamile kaldim insallah bu sefer öyle olmaz birazda korkmuyo degelim 😁
Medussa kardelen1209 bende 79 kiloyu görünce diyete başladım ve 4 kilo zorla verip hamile olduğumu öğrenmiştim😂😂 sonra tabi 98 ile doğurup 95 ile diyete başladım yarın tartılıcam inşallah veririz motive çok önemli ben hep istediğim kiloyu hayal edip manifest yapıyorum 🥰🥰
kardelen1209 Medussa bende 95 le gitmistim dogumdan 20 gun sonra 15 kilo bi anda gitti 80 de kaldim 😁 insallah veririz bizdr bu azim varken veririrz bence
BalkizimBaloglum2 Medussa bende diyetteyim 3 hafta falan oldu 4 buçuk kilo vermiştim.bu ara bozdum baya ama yarından itibaren tekrar toparlycam inşallah 10 kilo vermem lazım yaza kadar
Medussa BalkizimBaloglum2 beraber yapalım burdan birbirimize destek olalım yediğimiz içtiğimiz şeyleri sporları kaçamakları bile söyleyelim 😌
Medussa Evet kızlar bugünüm = Sabah kahve + sirkeli su Öğlen 2 haşlanmış yumurta + domates + salatalık + 2 çubuk peynir Ara öğün kahve Akşam 200 gram tavuk göğsü yağsız Spor olarak = 1 saat yürüyüş
BalkizimBaloglum2 Medussa ben spor yapamıyorum küçük çocuklarım var çok ağır diyette uygulayamiyorum malesef ama elimden geleni yapıyorum inşallah basaririz
Medussa kardelen1209 sizde güzel gitmiş ben 8 gitmişti geri aldım sonra 5 ini ama bende ödem problemi var ne yaptıysam bir türlü gitmiyor inşallah bu azimle gidecek 😂😂😂
kardelen1209 Medussa insallah gider 😁 hamilelik fotolarima bakmiyorum bende sanki ikizlere hamileymisim gibiyim aşırı şişmisim 😁😁
Medussa kardelen1209 bende tam tersi çok bakarım şu anki halimle kıyaslarım hep en tatliş kilolarımız 🥰 benim hamile göbeğim yoktu ama elim yüzüm ayaklarım dev gibiydi😂😂
kardelen1209 Medussa Ben bakmaya korkuyorum o kadar sismistim 😁 ayakkabi giyemiyodum terlikle geziyodumm balon gibiydim igne batirsan batlicak kadar vardi 😁 oncesi sonrasi yapariz artik biraz kilo verelim de 😁
Medussa talhacm olur tabikide hatta istersen Leslie ile başla o da evde yürüyüş yaptırıyor hemde hareketleri de etkilir az hareket hiç hareketten iyidir canım 💪
kardelen1209 Medussa sabah 2 yumurta salatalik domates peynir 1 dilim hindi fume yaninda1 dilim cavdar ekmegi 1 bardak çay içtim midem cok ağridigi icin aksam yemegi yemedim 1 dilim cavdar ekmegine fıstik ezmesi surdum yedim 2 lt kadar da su ictim 1 saatte yürüyüs yaptim 😁
Medussa BalkizimBaloglum2 zaten çocukların peşinden koşturmacada bir spor , ağır diyetlere de gerek yok abur cubur , rast food , tatlı ve 3 beyaz kesilse yeter zaten gerisi gidiyor inşallah vericez 😊