zlsakn Kızlar ya bebeğim 1 ay 23 günlük çok az emiyor 5dkyı geçmiyor emme süresi doymuyor belki diye mama veriyorum 30 ml anca içiyor normal mi bu sizce çok iştahsız bi bebek gibi ya bebeği böyle olan var mı akıl verin lütfen 🥲
Ecekus_mom zlsakn belki çenesi çabuk yoruluyordur. Biraz dinlendirip tekrar verdiğinizde emiyor mu acaba
zlsakn sngzr değişiyor bazen yarım saat bazen 2 saat içmediği oluyor ama her defasında en fazla 5 dk emiyor mamaya yeni başladım iki defadır deniyorum 30 ml tek içiyor
zlsakn canankuzy yok işte 2hafta önce ağır bronşit geçirdi 4 gün hastanede yattık hiç kilo alımı olmadı iyileşti çok şükür ama çok az emiyor
Ecekus_mom zlsakn bebeğin henüz minik eğer tazyikli geliyorsa sütün meme reddine kadar gidebiliyor Allah korusun. İstersen göğsünü dolu hissettiğinde önden biraz sağ öyle verç tazyikli gelince de ememiyordur
ilknur586 Benim 90-100 ml içen kızım bronşit geçirdiğinde 40-50 zar zor içti 1,5 hafta sürdü hastalığı 2 ay 17 günlük şuan hastalıktan iyileşeli daha yeni 7-8 gün oldu . Hasta diyedir
ilknur586 zlsakn evet çok şükür iyileşti hiç iyi olmicak sandım o anlar . Buhar kullanıyorsanız eğer buhardan sonra sırtına vurmayı unutmayın . Bakgamını atsın gazını çıkarır gibi aynı
canankuzy ilknur586 acaba buhar Makinesi arada kullanmak gerekiyor mu sakıncası varmı benim bebeğim sürekli balgamı yutuyor cogerlerine gidiyor
ilknur586 canankuzy ben 1,5 hafta kullandım . Zaten ciğerlerine gitmesi sıkıntı kusma ve ya kakayla atması lazım . Eğer buhar veriyorsanız mutlaka sırtına pat pat yapmayı unutmayın
ilknur586 canankuzy bence vermeyin temizse o buharlar çarpıntı yapıyor . Kontörle gitmiştim nasıl oldu diye . Adam dedi çarpıntısı var ödümüzü kopardı nöroloji bölümünü açtı . İçim rahat etmedi çıkışında başka doktora götürdük . Dedi bu buharlar çarpıntı yapabiliyor ondandır . Temizse vermeyin