O kadar kötüyüm ki buraya yazmak istedim 1 saat önce meyve yiyorduk armut ısırmak istedi küçük bi parca işlettim 1 yaşını 10 gün geçti bi anda boğazında kaldı ne yapacagimi şaşırdım oysa bu tarz durumlarda ne yapılacağı konusunda sürekli video izlerim ama o an kaldım sırtına vurdum çıkmadı küstü ama çıkaramadı kıpkırmızı oldu birden çıkaramadı nefes alamadı bi anda kucağımdan kaydı gitti dedim eşimle ne yapacağımızı şaşırdık ikimizde sırtına vuruyoruz bi yandan ağzını kontrol ediyorum 2 3 dk uğraştık bir anda çıkardı ama çocuğun ağız kısmı mosmor oldu kaldı kos dedim morardı hemen sağlık ocağına gittik doktor baktı kalbini dinledi güzel bisey yok korkmayın dedi boğazı tahriş olmuş çünkü rengi kirmiziydi kusarken doktor su ver az az dedi ama pek içesi yok gözleri falan nasıl sisti gözlerine baktı ışıkla korkma annesi falan dedi eve geldik mama incirdim şimdi iyi açılmaya başladı ama boğaz tahrişine ne yapsam yarın doktorumuza gidecem icim rahat etsin evde ne yapabilirim boğazı için bide bisey olmaz demi artık korkuyorum daha kendime gelemedim Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın kucağımda birden gitti dedim psikolojim çok kotu anneliğimi sorguluyorum simdi uyudu nefesini kontrol ediyorum sürekli 😭😭😭