ffatma1 Merhaba adetime 13 gün var ama dün gece aşırı birden sancım oldu ve çok az pembe bir kan geldi sonra daha hiç bir şekilde gelmedi bugünde içimdeki şüphe gitsin diye test aldım yaptım ben mi yanlış görüyorum yoksa var mı anlamadım
Elfgrn ffatma1 gebelik sonucu için çok çok erken yumurtlama yaşanıyor olabilir değerlendirin mutlaka. 13 gün varken gebeliğin çıkması imkansız gibi
Elfgrn ffatma1 başka bir test alıp tekrarlayın 13 gün varken sonuç vermesi için erken yumurtlamanız lazım yani adetiniz biter bitmez yumurtlamanız lazım ki bu zamanlarda sonuç çıksın. Ya da kan verebilirseniz kan verin ama dediğim gibi 13 gün varken gebeliğin sonucu çok çok erken
Deletedmom_268 ffatma1 var gibi ama adetinize de henüz varmış bilemedim testlerde yanılma payı oluyor
PeekaBoo_ ffatma1 silik bir çizgi var gibi ama adete 13 gün varken testin doğru çıkacağından emin değilim bir kan verin isterseniz
ffatma1 Elfgrn bilmiyorum ki yumurtlama olunca gebelik testinde çıkar mı diye ayrı olmuyor mu testler
ffatma1 anfzya yani olursa tabii rabbim nasip etmişse olur ama şu an olursa olur diye düşünüyorum sağolun🫠
ffatma1 aycoregim yaptığım gibi bıraktım köşeye kızım ağladı bi 10 dakika bile olmadı gitti. Bu şekildeydi
ffatma1 Elfgrn aa pardon 13 yazmışım ama 7 gün varmış baktım şu an yanlış bilgi verdim yumurtlama olalı bir kaç gündür
Elfgrn ffatma1 Kan ver canım o zaman 7 günse öğrenen var bu sürelerde kanda net sonuç çıkar. Çizgi gözüküyor inşallah vardır hayırlı olsun
PeekaBoo_ ffatma1 erken gebelik testiyse pozitif olma şansı yüksek o zaman ama emin olmak için kan vermeniz daha iyi olur, hakkınızda hayırlısı olsun💐