Emiri Sbl benim oglum 1 aylık günde 3 4 bez yapıyor maşallah doktor bana 24 saate yakın yapmaması normal demişti
Sbl Yahyaaliannesi çişini yapmada sorun yok gazını da kendiliğinden çıkarıyor ama afedersin pis kokuyor dersin çocuk küçücük marifeti büyük 😊
Yahyaaliannesi Sbl aynı bizde öyleydik canım çok kötü kokuyordu 😃 ek gıdaya geçince düzeldi şimdi yapıyor hamdolsun bağırsakları düzene girdi yani😊
busraydn46 Benim kızım ili ay 16 günlük.. ilk ay günde beş kez yapıyordu en az.. 30 günden sonra yapmamaya başladı bir anda.. Benin doktorum da bir ay yapmaması normal dedi bi huzursuzluğu yoksa.. şimdi kafasına göre takılıyor bazen üç gün bazen dört gün geçince yapıyo.. bir hafta oldu hala yapmadı ama insan endişeleniyo yinede 🤦🏼♀️
Sbl busraydn46 Aynen işte o yüzden bende sorayim dedim çünkü biz büyükler çıkamasak nasıl rahatsız oluyoruz küçükleri hiç düşünemiyorum
deletedmom1101 Sbl sanırım kabız olmasından şüpheleniyorsunuz fakat anne sütü alan Bebekler günde 1-2 kez de dışkılama yapabilir 8-10 günde yapmaya bilir bu çok normal bir durum 😌