Hemdem__ barbiee_ Etimi kavururum suyunu çekince sırasıyla soğan,biber ve domates eklerim biraz da salça onu da kavururum.Biraz da su eklerim tamamdır ☺️
kader539_ barbiee_ hazır bulyonlar çok zararlı ben hiç kullanmam haşlayıp buz kalıplarına koyarım suyunu dondururum
zeynepkanat barbiee_ valla şöyle söyliyim çok şükür beklediğim gibi değil oğlum çok sakin tüm günümü kızıma ayırıyorum oğlumu sadece doyurmam yetiyor
4747- @“bebekanne11”#p34451589t iki yemek kaşığı yoğurt tuz karabiber kırmızı toz ve pul biber ve kekik ve sıvı yağ bir kapta karıştırıp bir kilo kanat üstüne dökün marine et ve dolapta bir saat kadar beklet kısa ateşte tavada pişirin afiyet olsun
Lumisare eşim arkadaşlarıyla dışarıda bende yemek yapmaya üşendim buzlukta donuk pizza vardı onu fırına atarım😂😂
durummkizim barbiee_ patates patlıcan ve biber küp küp doğrayip kizartiyorum içerisine ister tavuk ister parça et istersen minik köfteler yapıp kizartiyosun. Bi tencere de kurusogan kavurup Salça ekliyorsun sonra kziarttigin malzemeleri ekle ve biraz sıcak su tuz ekle birazda böyle pişir ozlessin. Mis gibi biz çok seviyoruz 😂🩷