ilenalemin baby_46 ben ağustosta aldım.çalıştogım için 50 bin lira aldım rapor parası.onun haricinde 800lira falan da süt orası sanırım.bi 500 küsüratta ayrı yatmıştı o ne içindi hatırlamıyorum
ladymoms_ 2024 Ağustos ta aldım ben 2. Çocuk için 700 TL pttden ve 450 TL süt kartı ve devlet doğum çantası veriyor (Kocaeli)
supermananne ladymoms_ yaa benim de 2.bebem bir de ikiz ama 400+400 alacaksınız dendi yani 400 az diye düşündüm ama öyle dediler
Esrasyacan ladymoms_ kocaelinin süt kartını bende aldım dogum yapalım 40 gün oldu ne kadar süresi var acaba harcamanın biliyomusunuz?
Sevgi438 asli08 Bu 700₺ sadece çalışanlar için mi herkese mi? Ve nasıl oluyor doğar doğmaz mı almak lazım Başvuru vs nasıl
ladymoms_ supermananne kız çok az niye öyle ben sadece bı tanesine 700 aldım ikisinedw 700 falan olsa iyi az veriyorlar ya
mihraelizan ilenalemin Doğum parasıyla iş görememezlik ödeneği aynı şey mi ? Bide doğum parasını izniniz bitince mi yatmıştı ?
Zeynpkcn Benee agustostandogum yaptim 820 tl sut parasi aldim 300 sosyal yar. Kur. Verdi 50 binde sgk
Zeynpkcn gnblkr çünkü devlet calisanlari maas almaa devam edebiliyor diye duymustum.biz malesf alamiyoruz
eddaa1 gnblkr bende devlet memuruyum bende alamadım böyle toplu bir para, bilen biri tam olarak aydınlatabilir mi acaba
ilenalemin mihraelizan onu bilmiyorum eğer sigortalı bir çalışansanız alıyorsunuz.evet iznim bitince aldım tüm parayı
birprens_birprenses İl ve ilçeye göre değişiyor mu süt paraları anlamadım ben dün aldım 400 tl di 700 ve 800 aldım diyen var bunlar standart değil mi
ahram baby_46 evet ikinciye ayda 1.500 tl veriyor 5 yaşına kadar galiba başta doğum parası 5 bin haricinde