34_busra_34 2015 sezaryen oldum kordon bağlanması vardı 3 kere suyum geldi açilma olmadı maaalesef sezaryene alındım tabiki 2004 normal Doğum yaptım sezaryenden sonra tabisi bende diyordum normal Doğum istıyorum neyse hamile kalınca 2019 Doğum yaptım ama maalesef gene sezaryen aslında doktımula konuştuk normal Doğum işitiyorum dedim tamam demiş sana suni sanci vermecem eğer kendi rahim açilırsa herşeyıngüzel olursa doğurursun ama tizle giremem çünkü iç dikişlerin patlarsa iç kanaman olur hem sen hem bebeğin ölursunuz ama tabiki bu riski işitiyorsan bir form dolduruyorsun suni sanci verıyorlar bende gece suyum geldi 23 civarında santim başladı bende mutlu doğuracağim diye normal hastaneye gitttık açilma sıfır tabi ebem doktoru aradı doktor sabaha kadar bekleyelim demiş kendilinden açilırsa tamam neyse sabaha kadar santim vardı nst 100 falan suyum hala gelıyor ama bende ancak 23 sabah 7 kadar açilma 1 cm otuzdan karar Venedik fazla beklemelim sezaryen tabibi suni sanci verilseydı belkim açildırdı ama ben risk almadım nasip