serros duyguloji3478 bi bakayım hemen nasıl bişeymiş yarın doğum sonrası ilk kez mua gideceğim zaten korkuyordum bunu görünce dahada bi korku başladı içimde
duyguloji3478 serros annemde sarkmış ele gelen et parçasıydı doktor normal doğum sonrası genelde hastalarda olıyor demişti sizde bi baktırın küçükse kadın doğum doktoru hemen müdahale edebiliyor zaten
duyguloji3478 serros yani 10 dklık bir müdehale ile alındı kuzum inşallah geçici bir şeydir internetten baktıklarında aynı mı görüntü
durulandiniz serros Vajinal kalıntı deniyor, normal doğumla alakalı Sağlık olarak bir problem teşkil etmiyor Estetik olarak rahatsız olabilirsin belki , ben sormamıştım bana da haber verir misin?😊
duyguloji3478 serros doktor kontrolünde anlaşılır canım erken müdahale edilmiş olur hem canını sıkma korkulacak bir durum yoktur 🙏🏻çok geçmiş olsun öpüyorum seni🌸
Sleepwalker serros Bende yeni doğum yaptım 25 gün oldu benim rahmim de aynı ama korkma rahim yaklaşık 2 yılda anca kendini topluyor ilk doğumum da da oldu geçti