Deletedmom_220 Açma patatesli börek Ispanaklı börek Su böreği İçli köfte Kısır Yaprak sarması Havuç tarator Soğan halkası Profeterol lü pasta Kek Acılı ezme İçecekler Bir de güler yüz Başka fikri olan??
aura_meselesi_bu_sekerim Deletedmom_220 borek cesiti cok mu fazla Herhangi bir Salata da eklense iyi olur
Deletedmom_220 Mavigokyuzu aura_meselesi_bu_sekerim bizdejantikizlardik denizprenses1912 3 senelik evliyim. Doğum yapalı 6 ay oldu ve evime ilkdefa gelecekler. Eşim çok seviyor gelecek kişileri. Kadın 70 yasında bir kere evlerine gittik. 10 çeşit yiyecek hazırlamıs hiç beklemiyordum. Beni güzel karsılamıslardı. Bende onları güzel karsılıycam 🌸 Bu arada evet börek çeşidi çok bir tane daha salata eklesem iyi olur ☺
denizprenses1912 Deletedmom_220 ellerinize sağlık 😍 umarım güzel bir akşam geçirirsiniz hep birlikte 🤲 börülce salatası güzel olur yanına bence
bizdejantikizlardik Deletedmom_220 Ellerine sağlık inşallah dilediğin gibi geçsin 🌸 Evet bir börek çıkartıp salata ekleyebilirsin hem bir nebze işin kolaylaşır
OrdekYavrusu Deletedmom_220 böreği teke düşürüp diğerlerinin yerine biberli ekmek ya da kurabiye ve bir salata hoş olur 🎀
kuzeyinannesi06 Deletedmom_220 ohh o misafirler arasında olmak vardı döktürmüşsün daha ne olsun kız yok yok 😂
Deletedmom_220 kuzeyinannesi06 6 aylık bebeğimle 2. Misafir ağırlama serüveni. Ayda 1 almaya karar verdim. 🌸🤣
defnemomm_ Deletedmom_220 Güler yüz varsa tamamdır misss🎀 ellerinize emeğinize sağlık , çok güzel her şey
hicpismandegilim Deletedmom_220 Çok fazla karbonhidrat var bir iki çeşit yoğurtlu meze yapıp böreklerden birini eleyebilirsiniz