Ates_mami Melisanaz oğluma bireysel emeklilik hesabı açtırdım. Vakıfbankdan. Her ay belli bir miktar yatırıyoruz. Onun üzerine de banka ve devlet katkı payını ekliyor. Ortalama yatırdığımızın yarısı kadar da katkı payı ekleniyor. Bence bu altın almaktan daha karlı bir iş
Melisanaz Ates_mami ne kadar veriyo banka acaba mesela aylık 100 yatrdım bnka devlet ne kadar koyuyor
Handeeeeee Ates_mami canım ayda ne kadar yatırıyorsun? Bir de kaç yıllık yaptırdın? Devlet ve banka ne kadar katkı koyuyorlar?
SelimSongur Ates_mami nasıl hesap açtırdın canım birde hangi banka ? Oğlum adına diye mi açtırdın yoksa kendi adına mı
gezgin_anne Melisanaz eve kumbara koyduk market pazar artanlarini oraya atıyoruz ayrıca her ay çeyrek alıp atıyoruz bankaya
Suprizyumurta Melisanaz 100 TL yatırmanız durumunda 25 TL devlet katkısı var. Yani %25 diye biliyorum.
Ates_mami Melisanaz banka da %25 veriyor. Artı devlet de %25 veriyor. Her banka bu şekilde vermiyor diye biliyorum. Vakıfbank bu şekilde veriyor. 100 tl yatırırsanız 150 yatıyor.
ElifkonunAnnesi Melisanaz biz kızım doğduğunda kumbara yaptık, 15 gün hastanede yattı kızım, her türlü bozuk parayı oraya attık kağıt hiç atmadık ve kızım hastaneden çıktığı gün saydık 370 tl para vardı 😂
Gulbasaran Melisanaz biz doğumunda verilenleri mevlüdünde takılanları devletin verdiği doğum yardımlarını kendi altınlarımı babası da her ay belirli miktar getirdi öyle birikim yaptık devam da ediyoruz ama ev bankasında :) Elimize gelen her şeyi 5 tl de olsa harcamadık
Didemxy Melisanaz biz garanti bankası Bes hesabı açtık olguna aylık ödüyoruz devlet ve bankada katıyor ve benimkisi altına endeksli
22112020 Evden yemek yapıyorum bi iş yerine oradan geleni altına çevirip köşeye koyuyoruz eşimde arada ekliyor üstüne kızım 2.5 aylık 😘
eSved 22112020 keşke bende bulabilsem evden yemek pasta yapacağım bi yerler elimde lezsetlidir ama bulmak mesele benimde iki cocugum var
Emnbyklc Ayda 2 çeyrek yapıyoruz takılarının üstüne ekliyoruz banka hesabını de vadeliye cevirdik ordanda ufaktan birikiyor
Bilgeztrk Melisanaz altın hesabı açtım mevlüdünde takılanları doğum parasını koydum çalışmaya başlayınca aydan aya atacağım içine bir şeyler