assyam merhabalar, salgın sebebiyle üç gün önce oselmir şurup verdi doktorumuz kızımın özellikle yüz bölgesi göz altları küçük kırmızı alerji şeklinde oldu.cok atesliydi onunla yada ilaçla alakalı olablrni aynı şurubu kullanıp bu durumu yaşayan varmı
Seymaseda assyam Salgın sebebiyle yazmışsınız fakat çocuğunuzda geip veya viral enfeksiyon mu var test yapıldı mı ateş için verilmez allerji içinde verilmez bu ilaç
Ozelecem assyam bizde de aynısı oldu yüksek ateş yaparmış 5 gün devam ettim ilaca ben bitirdim sonra söndü ilaçla ilgili olsa hemen yapardı döküntü olması geliyor demekmiş ateşi düştü mü bizim döküntüden sonra ateş tamamen düştü
assyam Seymaseda domuz gribi teşhisi koyuldu test yaptı doktor o yuzden. doktora gttik az önce alerji yapmış dedi ilacı kesmemi soyledi
assyam Seymaseda ilacı kesmemizi söyledi 3 gün kullandık normlde 5 gün kullanmamız gerekiyordu baska ilaç vermedi
assyam Seymaseda çok şükür genel durumu toparladi zatn bizde tek belirti düşmeyen yüksek atesti o da geçti. kızarıklık icnde zaditen damlanın iyi geleceğini söyledi doktr
assyam Ozelecem çok şükür bizm de düştü 3 gün sürdü ve hep çok yüksekti cocugum çok hirpalandi ve şuan eskiye göre çok iştahsız insalah bian önce tamamen toparlanirlar size de çok gecms olsn