mucizemm94 Beş dk sonra durmuyor al al demesi bir yere gidince su verdin mi diyorum susamış mi demesi
Temizlikperisi merkursavascisi_06 yok kız iki daka komşuya gittim cocuğa sen bak dedim altını almış heryeri batırmış bakar da heryeri batırır 😂
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 hayır diğerinin hangi maille girdiğimi unuttum bu ilk hesabım silmiştim ama rasgele girince bu çıktı karşıma bende uğraşmadım diğeriyle yoksa bu isim çok acemi😅😅 sana sorayım isim nasıl değişiyor burada🥸
merkursavascisi_06 Bezelyeannesi bize ulaşın yazıyor ya aşağıda ordan mail atıyorum isim değişikliği diye şu şu olan ismimi şöyle değiştiricem diye
babymamma merkursavascisi_06 benimkide yapar valla ben eve kendime çocuğa aynı anda zor bakıyorum ama o maşallah hepsini bir arada yapabiliyor 1-2 gün annesine kaçar o oyalasın diye ama yine yanlarında durur onun dışında bakar arada sabrı taşar uyku düzeni yemesi bozulabilir ama güzel ilgilenir
TulayGeriDon merkursavascisi_06 bakmayı geçtim.. Hangisi hangisini yerdi düşünmek bile istemiyorum. Yanlarındayken bile birbirlerini yiyorlar
TulayGeriDon merkursavascisi_06 benim kızım çok fenaa. Eşim de anlamaz zaten çocuk bakmaktan. Kızıma eşim değil kimse bakamıyor. Aşırı anneci