merkursavascisi_06 Umarım paylaşmam yasak değildir görünce çok hoşuma gitti. Keşke herkesin eşi anlayışlı olsa dedirtti Sekiz gün kesintisiz benim eşim bakabilir miydi tek başına bilemedim. Sizin eşiniz bakabilir mi?
endegerlima merkursavascisi_06 Alır sabahtan akşama kadar gezdirir veya eve gelince her türlü ilgilenir ama asla 8 gun boyunca yalnız bakıpta evle ilgilenmez 1 gün bile zor elinden her iş gelir ama benim kadar sabırlı değildir bence kadınlara ayrı bi sabır ayrı bir güç verilmiş
merkursavascisi_06 endegerlima bence de ya . Kızımıza bakat ilgilenir de evin halini düşünmek istemiyorum 😅
3kedili2bebekli merkursavascisi_06 bakabilir çok da güzel bakar evin işini de yapar nasıl oluyor bilmiyorum o hem bebeklerle ilgilenirken hem ev işi yapabiliyor ben yaparken bebekler ağlıyor o yaparken onu izliyor yaninda oynuyorlar 😂
Temizlikperisi merkursavascisi_06 yok kız iki daka komşuya gittim cocuğa sen bak dedim altını almış heryeri batırmış bakar da heryeri batırır 😂
defnevedoruk merkursavascisi_06 ay bakar ama asla yedirip içiremez skmsksks anca 8 gün dışarıdan yerler
merkursavascisi_06 defnevedoruk ahahah barsaklar iptal😬 eşim normalde yemek yapabilir ama çocuklayken bilemiyorum ya da çocuğa mecbur tv açar bi şeyler yapmak için. Kızım da babasına fırsat vermez oynayalım der durur kesin
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 kızım eşime bakar 😅😅 şaka bir yana ev temizliğinde eline su dökemem ama çocukla ilgilenme ve yemek yapma konusunda aynı şeyi söyleyemem ikiside katlanamaz birbirine 😂 kızımda bi noktadan sonra babasının onu anlamadığından bıkıp oluruna bırakıyor birşey istemekten vazgeçiyor 🤣