atarepla 0 ekran büyüttüm oğlumu şu an 2.5 yaşında, televizyonu görmeden yasamiyor yani sizin deyiminizle mağaradan çıkmış gibi olmuyor. Yaklaşık bir aydır da konuştuğumuz merak ettiği seylerin fotoğraflarını Google görsellerden gösteriyorum. Ekranla böylelikle tanışıyor zaten yavaş yavaş. Ayırıca TV den sakınmak demek göstermeyip 2 yaşında al hadi izle demek değil. TV zaten normalde insan psikolojisine zararlı bir şey. Teknoloji laptoptur, araştırmaktır vs. Video veya çizgi film teknoloji değildir. Çocuğunuza bunun yerine kitplarla eğitim verebilir hayal dünyasını geliştirebilirsiniz. Bu arada dip not; TV ile bir anda tanışmak değil TV nin kendisi insanın psikolojisini bozan bir şey. Bunca insan yetişkinler dahil şiddete meyilli ise, bunca psikopatin haberlerini okuyorsak, hepimizde bir melankoli halı mevcutsa burda tek sebep olarak demiyorum ama TV nin payını azımsamamak lazım . Eğer aklınıza böyle şüphe varsa akademik makale ve araştırmaları okuyarak araştırmanızı öneririm l. Onun bunun dediği veya yaptığı veya vereceği cevaba göre degil