uykusuzgiller Devlet hastanesinde sünnet yaptiran var mı? Randevu nasıl aldınız, bir türlü bulamıyorum kaç aydır hep dolu diyor ?
guzelanne01 uykusuzgiller bizim özel hastanede belediye ücretsiz yaptırıyordu çocuklara biz o sayede kestirmiş olduk bir anda
demetdenizc uykusuzgiller ben tıp fakültesi cocuk cerrahisi bölümünde yaptırdım onlarada bakabilirsiniz belli bir ücret vs de veriyorsunuz ama afaki rakamlar değil iki ay önce dokuz yüz lira verdik
Sermec27 uykusuzgiller direkt randevu aldık gittik muayene olduk gün verdiler o şeklde olmuştu iki oğlumda
uykusuzgiller demetdenizc hangi tıp fakültesinde yaptırdınız? Nasıl basvuru yapılıyor yine 182 üzerinden mi ?
uykusuzgiller Sermec27 demetdenizc Kızlar devlette olunca çocuğun yanına alıyorlar mı, lokal anestezi mi yapıyorlar süreç nasil işliyor ne gerekiyor bilgi verir misiniz?
uykusuzgiller Sermec27 ah keşke randevu bulabilsem yok maalesef hepsinde sünnet randevuları dolu diyor
demetdenizc uykusuzgiller Konya da selcuklu tıpta olduk fakülteyi arayıp randevu olusturduk muayane olduk uygun gördüler gün verdiler o şekilde
demetdenizc uykusuzgiller kesinlikle zaten önce bi ön görüşme yaparsınız muayene olur yavrunuz içinize sinerse değerlendirirsiniz
dygefe uykusuzgiller çocuğun yanına kimseyi almıyorlar benim eşimin çalıştığı hastanede olduğu için babası girmişti ben kapıda beklemiştim. Genel anestezi yapıyorlar devlet hastanesinde
demetdenizc uykusuzgiller bende eşimde girdik yanına sadece bölgesel uyuşturma yaptılar ve beş dakika kadar sürdü dikişli bir şekilde oldu Konya’da yaşıyoruz biz bu arada eğer yakın bir ildeyseniz değerlendirebilirsiniz ya da sehrinizde bulunan tıp fakültelerini arastırıp değerlendirebilirsiniz
dygefe uykusuzgiller benim oğlum 6 buçuk yaşında sünnet oldu korkmadı o yüzden daha küçük yaşta olsaydı ben de isterdim yanında olmak