Senaoz21 Hemsiremiz sordum da söyledi de, emzirirken Bir ilaç varmis. Onu kullanabilirsin dedi. Eşim geri çekme ve prezervatif kullaniyo. Yinede içmeme gerek kalır mı. Adet görmedim doğumdan sonra. Haliyle korkuyorum. 3. Çocuk gelicek diye
gurbetteanne10 Senaoz21 ben bir tane doğurdum mahvoldum😂 eşime birakmam korunma yöntemini Zylanda doğum kontrol hapı kullanıyorum emzirirken de kullaniliyor geri çekilme de yapıyoruz nolur nolmaz
aysebb Senaoz21 Evet ben Zlynda kullanıyorum 1 yıldır. Kızım 15 aylık isterseniz hap kullanabilirsiniz yani
Aysunnkaya Senaoz21 kız sen onlara niye güveniyorsun tabi hamile kalırsın zaten taze orası ilaç al korun
oylesinebiri__ gurbetteanne10 zylanda yi nasıl kullanıyorsunuz benimde doktorum kullanmamı söyledi aldım kullanma kılavuzundan hiç bişey anlamadım
SerraD-1823 gurbetteanne10 aynen öyle valla. 1 yıl oldu doğum yapalı benim de bitik durumdayım. 6. Aydan beri zylanda kullanıyorum bende. Bebeğim sadece anne sütü alıyordu. Şuan da hala emiyor
gurbetteanne10 oylesinebiri__ regl olmana gerek yok bu ilaçta her gün aynı saatte bir tane içiyorsun ilk yedi gün koruma sağlayamıyor vücutta prezervatif kullanmaya devam etmen lazım 28 günde hap bitince hiç ara vermeden yeni kutuya başlaman gerekiyor ilk kullanımda yan etkisi kanama oluyor benim bir hafta sürdü ama bırakmadım kullanmayi şimdi kanama olmuyor şükür
SerraD-1823 oylesinebiri__ 1 yıl oldu adet olmadım. Bebeğim 6. Aya geldiğinde gittim doktora doğum kontrol hapı için zylanda verdi. Normal de adetin ilk günü başlanması gerekiyor ama sen adet olmuyorsun istediğin zaman başla demişti o şekilde direk başladım. Hala da adet olmadım çünkü
gurbetteanne10 oylesinebiri__ yok hayır regli olmadan içiyorsun herhangi bir gün farketmiyor ben doğum yapalı 8 ay olcak hâlâ regli olmadım
oylesinebiri__ SerraD-1823 işte ben doğumdan sonra adet oldum geçen ay bu ay daha adet olmadım şimdi adet olduktan sonra mi başlasam bilemiyorum
oylesinebiri__ gurbetteanne10 ben sezeryan doğum yaptım sonrasında adet oldum bu ay daha olmadım adet olmadan içebilir miyim burda kafam karıştı
SerraD-1823 oylesinebiri__ ne zaman olacağınzıı biliyorsanız bekleyin ama ben hiç adet görmediğim için direkt başladım 8. Kutudayım hala da olmadımç doktor kist var demişti o yüzden mi bilmiyorum. Kan değeri verdim normal çıktı doktor emzirdiğim için olmuyorsun dedi. Şuan emzirme sürem azaldı ama bakalım ne zaman olurum
Senaoz21 Aysunnkaya ben daha buradan yeni gördüm öyle hap şeyleri. Bilgim yoktu yani bilmiyorum da hangisini kullanicam nasıl kullancam
deniznalan Emzirirken cerazette kullanabiliyorsun ben 17 aydır kullanıyorum hergün aynı saatte içiyorsun