bendenbirtanedahayok Bebeğiniz hangi alerjik mamayı içiyor acaba 6 aylık kızım evo rp1 raporlandı ama kızım tiksiniyor içiremedim asla. Bebeğinizin severek içtiği alerjik mama markası öneriniz var mıdır? (Ek gıdaya başlamadık)
rabiaydin bendenbirtanedahayok neden alerjik mamaya başladınız süt alerjisi mi, bnde bebeğimden şüpheleniyorum da cevaplar mısınız
Alyaberen_ bendenbirtanedahayok Bizde şuan Bebelac pepti junior kullanıyoruz kızım diğer mamaları sevmedi bunu yine içiyor
Aryamlinamom bendenbirtanedahayok bence alerjik mamalar içinde en içilebilirve kokusu az olan evolvia ilk başta öyle yapıyorlar zamanla alışır tadına ama Baktınız hiç sevmedi alınmadı başkasına geçin neocate denedik biz asla icmedi çünkü kokusu berbattı Biz bir yılı aşkın evolvia rp 2 kullanıyoruz
hilalbhdr bendenbirtanedahayok bende kullanıyorum bebeğim 1 yaşında içine biz pekmez kattık tatlandırdık doktorumuz öyle söylemişti birde vanilin söylemişti ama ben kullanmadım. Sanırım zamanla alıştı şuan mamayı sade kullanıyor.
arin02 bendenbirtanedahayok Alfamino çok memnun kaldık bütün mamaları denedim kızım asla içmedi doktor en son bunu önerdi çokta güzel kilo aldırıyor alışana kadar tatlandırıp verdim
bendenbirtanedahayok rabiaydin çoklu besin alerjisinden evet, yumurta süt susam portakal alerjisi var kızımın. Bu mamalar raporla alınıyor ama doktorun yazması lazım
bendenbirtanedahayok cansuayzabar geçen birisi bunu içirdim bebeğin fışkırır tarzda kustu demişti sizde oldu mu kusma vs kızımda reflü yok ama bazen kusuyor
bendenbirtanedahayok rabiaydin hayır egzaması arttı kaşıntılı egzamaydı alerji dr gittik sırtından deri test yapıldı o şekilde
minigimbenimm Pregomin syneo tadı çok kötü gerçekten hazırlarken benim midem bulanıyordu. Pepti syneo daha iyi deneyebilirsiniz
bendenbirtanedahayok minigimbenimm teşekkürler dr söyliyim uazsın siz raporla mı aldınız yoksa parayla mı
bendenbirtanedahayok Aryamlinamom kaç aylık bebeiiniz doktoruma sordum içine birsz pekmez damlat ver dedi