ZeydsMom mrvshn40 silikon kaşık, şarj aleti, kumanda, yikadigim temiz kiyafetler, bebek bezi, cantalarim, tarak
AnnaGloria Oğlum oyuncak değil de sticker kitapları çırtlı etkinlik kitapları Magnet puzzle oyun hamuru kinetik kum boyama bu sekılde vakit geçirir oyuncak olarak en sevdiği diyebileceğim bir oyuncağı hala keşfetmedik
ImSahra mrvshn40 mavi arabası 😂 adı da blue o araba ile yatıyor kalkıyor dişarı çıkıyor asla yanından ayırmıyor
bendenbirtanedahayok mrvshn40 e bebekte satılan basınca öten oyuncaklara bayılıyor özellikle kulağı hışırtılı olan var 6 aylık 2 aydıe favorimiz
elmasnur1110 3 ay 10 gün şuan daha hcbsy ilgisini çekmiyor normal miii , sadece zıplamak kucakta durmak alkış sesi halı üzerinde max 10 dk duruyor sonra sıkılıyor sadece avizelere bakıyor tavana bakıyor
pinkooo_02 mrvshn40 ben çünkü hiçbir oyuncağıyla oynamayı sevmez onun oyuncağı ben olmuşum asjsjsjsjs
UrbanMom mrvshn40 mutfak eşyaları, dolaptaki eşyalar, kumanda, telefon, ıslak mendil, krem vs vs .. :D oyuncak sevdiğine şahit olamadım daha
mrvshn40 Ay görsel ekleyemedim . Tekerlerkler iş başında diye bir kitap var 9 aylık ama onun tekerleğini döndürme resimlerine bakma bayılıyor 🤣
biroglanannesii1 mrvshn40 Hot Wheels arabaları, canavar arabalar dedikleri monster trucklar ve inşaat arabaları. Onun dışında puzzle ve kitaplarını da çok seviyor.