pantenkelebek mrvshn40 tencereler limon sıkacağı rende tahta kaşıklar süzgeç tavalar kavanozlar 😆😆😆😆 sayayım mı daha oyuncaklarina baktığı yok ki
suheyla92 mrvshn40 istedigin oyuncağı önüne koy oralarda bir telefon ya da kumanda varsa once ona yönelir hayir der kaldiririm o zmn diğerlerine bakar herseyi alir sallar sallar birbirine vurur gurultu cikarmaya bayilir 😂 iki gun once yukselen zeka cirt cirtli etkinlik kitabim aldim 9ay olandan baya ilgisini cekti nesneleri söküyor yerinden henuz geri yapistiramasa da hosuna gitti tavsiye ederim 👍🏻
mrvshn40 Bebeğim 9 aylık yumuşak içi elyaf topu emekleye emekleye yuvarlıyor bebeğiniz emeklemeye başladıysa mutlaka alın
nlntmrkrn Ebebekten iç.içe geçen kaplumbağalar almıştım en büyüğünün bi parçasını kase gibi kullanıp içine minik oyuncakları koyup sallıyor 😂
mrvshn40 Bebeğim kablo görünce , askı ,süzgeç , dolabın kulbunu tutmayı çok seviyor bu ara robot süpürgenin üstüne binme nerde tehlike var ordayız
eozlem imaddesi aynısı valla hdjdjjd 5 aylık olduk. Önüne koyunca destekle sürünerek gidiyor ama tutamıyor ağlıyor. Kaldırıp eline veriyorum ben verdim diye daha çok ağlıyor 😂😂 Önüne birkaç oyuncak diziyorum yine tırtıla gidiyor ama 😅
oylesinebiri__ mrvshn40 göbek atan kaktüse bayılır bağırıp çağırir ona kaktüs de onu taklikt eder 🤣😂😂