ekimkizi_ Oğlum 1 yaşında oldu,bazen dışarda oluyoruz akşam yemeğinde ne yedireceğimi bilemiyorum,bazen hazirlikli gidemiyoruz onlarda ne yapabilirim ne yedirebilirim,fikir verirmisiniz
iki_prens_annesi_ ekimkizi_ 1 yaşında artık herşeyi yiyebilir ki çorba icirebilirsiniz mesela her yerde çorba olur diye düşünüyorum yada muz verebilirsiniz o anlık tutsun derseniz
NewMomm1 ekimkizi_ hep haxırlıklı gidiyorum çorba, meyve, kavanoz mama en kötü. 1 yaş benimde oğlum. Acelem olsa bile yapıyorum tarhana çorbası falan.
maygirl ekimkizi_ corba ve izgara turu haslanmis et heryerde olur.en saglikli disarda yiyeblcegi seylerde bunlar zaten.oyle durumlarda ben temiz emin oldgum.yerden corba aliyorum izgara haslanmis et tarzi syler yediriyorum.
Hasekihurremsultan1 ekimkizi_ 1 yaşından sonra çok kasmadım ben genelde tarhana yapıp kavanoza koyuyorum dışarda yedirmek için yapmadıysam da ben ne yiyorsam ona da yediriyorum.
ekimkizi_ iki_prens_annesi_ tuzlu olur mu diye bir cekincem oluyor ama denemeye başlayabilirim heralde
ekimkizi_ NewMomm1 bende makarna,yoğurt,bebe bisküvisi falan alıyorum ama ani gelişmelerde seceneklerim olsun istiyorum,köfte falan versem baharatli olur mu zarari olur mu pimpiriklimiyim ben acaba😀
iki_prens_annesi_ ekimkizi_ 1 yaşından sonra tuzlu da yiyebilir siz ne yerseniz verin alışsın sonra çok seçici olur siz yorulursunuz
gokturkasli ekimkizi_ varsa çorba alabilirsiniz benim oglum patates kizartmasi asigi corba yoksa biraz kizartma aliyorum