ElisaMom_ Bacılarım bana balık yağı önerisi verirmisiniz fiyat önemli değil kullandığınız memnun kaldığınız varmı 🦋
Aptalllarsizi ElisaMom_ ben ocean balık yağını ve vitamini kullanıyorum ama bende yeni aldım 4 5 gün oldu ama bence şurup almayın hap şeklinde olanlar var ondan alın bence şurupun içirmesi çok zor benim çocuklar zorluyor beni
Tugcekus ElisaMom_ bende şimdi böyle bir başlık açıcaktım herkes möllers tavsiye ediyor ben ondan alıcam sanırım kendiniz için mi çocuğunuz için mi ?
minikveannesii ElisaMom_ balık yağını ne için kullanmak istiyorsunuz bilgi sahibi değilim bu yüzden bilgilenmek için soruyorum
Aptalllarsizi ElisaMom_ bilemiyorum ben Google amcaya sormuştum o biraz dolandırıcıdır eczacıya güvenelim en iyisi😂
ElisaMom_ minikveannesii çocukların gelişimine katkı sağlıyor,göz gelişimi ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor canım detaylı doktora sorabilirsin🥰
ElisaMom_ Aptalllarsizi bizi kandırıyor Google dede 😂 Eşimin arkadaşı eczacı o getirecek balık yağını hala karar veremedim ya
ElisaMom_ Aptalllarsizi aynen sorayım onlar daha iyi bilir,çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için 💖