aysima38 Enlsr canım bide tam olarak hangisini kullanıyorsun sitesini kopyalayıp atarmısın burdan sana zahmet yanlış almayım
Enlsr aysima38 hsrt07  Kızlar ürün bu bi bakın araştırın yorumları okuyun isterseniz alın :))) ben 76 kilodan 67.9 a düştüm yediklerinize dikkat edin sabah öğlen akşam kullanıyorum ister aç ister tok :)
Enlsr aysima38 hsrt07 düzce üniversitesinin yaptığı bi ürünmüş bende normalde kullanmam korkarım böyle şeylerden ama yorumları iyi denedim hoşumada gitti valla :) katkısız koruyucuz siz yorumlara bakın aklınıza takılan bütün soruları sormuşlar saten :)
Bennureyla deepwater çocuğun peşinde dönmekten sofradan aç kalkarak çocukla ilgilenmekten ötürü bir sene olmadan hamilelikte aldığım kilonunda altına indim. Daha da ineceğim gibi gözüküyor. 72 olmuştum şimdi 61 olmuşum. Stresten yetişememekten. Diyete ne gerek??????
sevimliidostlarr deepwater ben tavsıye uzerıne bı cay sıparıs ettım cevremde baya kullanan var cok sukur 7 kg gıttı
kupakizi_ Ben şuan aralıklı oruç yapıyorum. Midem küçülene kadar sıkıntı çekiyorum ama sonra alışılıyor tabi.
sevimliidostlarr meriiiiiiiiii xlms ısmı sarışın bır kadın satış yapıyo ilgili suanda memnunuz ınsallaah gerı almam alırsam cook uzulurum🙁
Zese Tok tutan kahve linkleri de paylaşıyorlar ama bir türlü güvenemiyorum kalbe çarpıntı vs yapmasın diye ama bana tok tutacak birsey lazım 🙁
Enlsr aysima38 canım sbah akşam bi çorba kaşığı bi bardak suya döküp içiyosun soda da kullanabilirsin salatada da kullanabilirsin nasıl istersen :)
Kuzucukumsu 88472 nasıl ya KPSS atamalarında torpil mi var 😳 ösym yaptığı için ben güveniyordum ne bileyim merkezi sistem diye. Ben de öğretmenim 13 yıl önce atandık şeffaftı o zaman atanan en düşük puanlı öğretmeni bölüm bölüm görebiliyorduk şimdi öyle değil mi 60 kusurle tarihe atanmak imkansız
88472 Kuzucukumsu bende ihtimal vermiyordum torpil olayını ama en yakınım da olunca anladım. Kendi ailesi bizzat söylemiş yani, birilerini ayarladık diye. Zaten kuzenim puanını farklı söylüyordu, netlerini falan. Sebebi buymus, ataninca öğrendik