deepwater Evet arkadaşlar kilo vermeye çalışanlar olarak sizlerden gelen hikayeleri dinlersek daha motive olabiliriz. Ben hiçbir şey yapmadım kendi kendine gitti hikayeleri olmazsa seviniriz bizimki gitmiyor çünkü 😂 hamilelik kilolarım yapıştı kaldı üstüme.
Enlsr deepwater trendyoldan momordica die bi ürün aldım katkı maddesi ve koruyucu içermeyen yediklerime dikkat ettim 10 kilo verdimm😍
Lre deepwater ben yapamıyorum hala 1 gün yapsam 1 gün gece yiyorum ama en etkili yöntem bende 5 ten sonra yememek
25bby deepwater ben bisey yapmadım kendi kendine gitti 😁(linc yemiyim ) emziriyorum çocukla ilgileniyorum aşırı hareketli bebeğim 5 dk oturuyorum suan 52 kiloyum hatta biraz almak istiyorum ama alamıyorum 🫣
Hemdem__ deepwater 2 sene önce diyetisyene gittim 12 kilo verdim.Karaciğerimde yağlanma vardı o yüzden doktor yönlendirmişti diyetisyene.1 sene sonra hamile kaldım 14 kilo aldım hamileliğim de aynı tekrar başladığım yere geri döndüm 🤣🤣🤣 Bu ara yine diyete girmek istiyorum bakalım hayırlısı 🤭
aysima38 Enlsr merhaba canım ben de almayı düşünüyorum daha önce zatıflama çayı içtim bende ağız kuruluğu yaptı hala kalıcı gitmedi bunu da almaya şimdi korkuyorum kullanım sonra sı sende hiç bir yan etki bıraktı mı ?
Enlsr deepwater katkı ve koruyucu içermediği için kullanılabilir diolar yorumlarda soran da olmuş emziren anneler kullanabilirmi die :)) düzce üniversitesi yapmış bu ürünü :)
esraa_20 deepwater bence 2-3 günlük detoxlar yapın arada çok farkediyor normal diyetinize devam edin aynı zamanda vücudu şaşırtmak iyi geliyor
Enlsr birprens_birprenses hayır canım söylüyorum ya içinde koruyucu ve katkı maddesi yok içeriği temiz sabah akşam ister aç ister tok karnına bi su bardağına bi tatlı kaşığı döküp içiyosun :)) salatana yada sade sodaya dökülüpte içiliyor hepsi bu kadar vücuttaki fazla tuzu ve ödemi atıyor şişkinlik yapmıyor :)) nete yaz çıkar yorumlarını oku cevaplarına bak :))
Enlsr birprens_birprenses sen yinede bi araştır kuzum emziriyormuşsun satıcıyda sor ona göre alırsın dilerimki biran önce kilo verirsin seni çok iyi anlıyorum 😍😍😍
turunculu00 deepwater hamileyken sadece 1 kilo aldım , doğum yapalı 1 ay oldu 12 kilo verdim. Süt alerjimiz çıktı herşeyi yemeyi kestim daha veririm inşallah
Enlsr aysima38 hayır aşkım hiç bi yan etkisi yok olmadı da yemin ederim bitmeden stokluyorum ve etrafımdaki arkadaşlarıma da öneriyorum . İyiki almışım iyiki kullanıyorum
aysima38 Enlsr canım bide tam olarak hangisini kullanıyorsun sitesini kopyalayıp atarmısın burdan sana zahmet yanlış almayım
batusss Enlsr ya extra birşey yaptınız mı zühre ananın bromelainini kullandım onda 1.5 ayda 7 kilo gitti 91 den 83.5 u falan görmüştüm bıraktım yedim yine 91 oldum dedim vücut alışır diye momordicanınn detoxunu aldım ama pek fayda görmedim gibi biraz dikkat etmeye çalışacağım öylede devam edeceğim bitene kadar ama bilemedim